5 greizsirdīgākās horoskopa zīmes

Lauva

Tas izklausās egoistiski, bet šīs zīmes pārstāvji patiesi tic, ka neviens nerūpēsies par tiem labāk kā pats. Tā kā Lauvas ir ļoti dramatiskas, iemesls greizsirdībai var atmodināt īstu skandālu. Viņas izrādīs greizsirdību un tajā pašā laikā cietīs. Pat tad, ja viss ir normāli, Lauvas joprojām turpina spēlēt uz publiku.

Skorpions

2

Ja šīs zīmes pārstāvis nolēmis, ka partnerim nevar uzticēties, tad mainīt viņa domas ir gandrīz neiespējami. Viņiem ir ļoti grūti piedot. Ja Skorpions atradis iemeslu greizsirdībai, tad partnerim neizdosies pielabināties! Kaislības pieņem dažādas formas, kad runa ir šīs zīmes pārstāvjiem.

 

Mežāzis

Ja tie ir greizsirdīgi, tad uzreiz sāk pieņemt, ka attiecības beigušās. Tas notiek pat tad, ja iemesls izrādās izdomāts. Mežāžiem ir ļoti vardarbīga fantāzija, tāpēc vislabāk runāt ar viņiem godīgi, lai tie nenāk klajā ar riebīgiem scenārijiem, kas ir faktiski tālu no patiesības.

Lūk, kāda mēdz būt greizsirdība. Kā jūs varat redzēt, tai vienmēr ir kaitīga ietekme uz personu, kas liek otram izjust nepatīkamās emocijas. Mēģiniet veidot uzticīgas attiecības ar partneriem, runāt par visu un jebko, lai neradītu nepatiesas aizdomas!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru