5 horoskopa zīmes, kuras reti uzticas citiem cilvēkiem

Foto – Pixabay

Dzīvē gadās arī tādas situācijas, kad sastopamies un satuvināmies ar ne pārāk labiem cilvēkiem. Bet šīm piecām horoskopa zīmēm tas īpaši nedraud – jo viņi neuzticas nevienam.

Protams, šādai rakstura iezīmei ir arī savi mīnusi, tāpēc, ja tev sevī šī īpašība nepatīk, vari to apzināti mazināt.

Vērsis
Neuzticas cilvēkiem, ārkārtīgi greizsirdīgs.

Iespējams, tā iemesls ir ārkārtīgi augstā latiņa, ar ko viņš mēra citus cilvēkus. Vērsis baidās zaudēt ar lielām grūtībām iegūtos labumus, tāpēc profilaktiski domā par apkārtējiem tikai to sliktāko.

Dvīņi
Dvīņi ir lieli jautrībnieki un sabiedrības dvēsele, viņiem ir bariem paziņu un “vajadzīgo cilvēku”.

Tomēr tās visas ir maskas, kaut arī daudzveidīgas un dažādas. Dvīņu patieso seju redz tikai ļoti, ļoti tuvi cilvēki, un viņu nav daudz.

Svari
Ļoti viegli ievainojama horoskopa zīme. Aizstāvas, tēlojot vienaldzību un atsvešinātību. Labāk risina savas problēmas paši, palikt parādā viņiem šķiet ļoti apgrūtinoši.

Greizsirdīgi sargā savu privāto dzīvi no svešiem skatieniem. Pret svešiniekiem izturas ārkārtīgi piesardzīgi.

Skorpions
Noslēgts un neuzticīgs. Reti atklāj dvēseli – un tikai tuviem cilvēkiem. Tas saistīts ar neaizsargātības, vājuma un ievainojamības sajūtu. Skorpiona lielākās bailes ir tapt pieķertam vājumā.

Labāk ilgi paliek ēnā, novērojot kādu cilvēku, pirms ielaist viņu savā dzīvē.

Ūdensvīrs
Neatzīts ģēnijs, nedaudz vīzdegunīgs un lepns.

Laimīgas un pilnvērtīgas dzīves ilūzija – reizēm tikai ilūzija, bet apkārt nepārkāpjama siena, kuru uzcēlis pats Ūdensvīrs. Viņš vienmēr saglabā distanci un nevienam neļauj ieraudzīt savas asaras.

Pievienot komentāru