Ko tādu apēst, lai notievētu? Noderīgi triki slaidākam augumam

Foto – Pixabay

Viens no kardioloģisko saslimšanu riska faktoriem ir aptaukošanās. Zināms, ka cilvēki, kuru svars par trešdaļu pārsniedz normu, divreiz biežāk mirst ar infarktu nekā tie, kam nav lieko kilogramu. Maikla Debeiki piedāvātā metode ļauj pietiekami ātri un efektīvi atrisināt šo problēmu.

Noslēpums ir vienkāršs: droši var lietot itin visus ieteiktos produktus, tikai to daudzums jāsamazina uz pusi.

Piemēram, gaļas vai zivs porcija ir nevis 170, bet 85 g, četru maizes gabaliņu vietā apēst tikai divus utt. Toties svaigos, vārītos un tvaicētos dārzeņos kaloriju ir ļoti maz, tāpēc tos var ēst, cik tīk, izņemot kartupeļus, pupas, zirņus un kukurūzu.

Ar augļiem situācija ir sarežģītāka: tajos ir daudz cukura, tālab pārāk aizrauties ar tiem nav vēlams.

Dienas laikā var apēst (pēc izvēles): 2 ābolus, 2 nelielus persikus, 2 nelielus bumbierus, 2 greipfrūtus, 2 apelsīnus, 2 mandarīnus, 4 aprikozes, 2 vidēji lielas hurmas, nelielu vīnogu ķekaru, 4 ananasa šķēlītes, 4 plūmes, 20 ķiršu, glāzi upeņu, meža zemeņu, aveņu, melleņu, 4 dateles, 4 žāvētas aprikozes, 4 ēdamkarotes rozīņu.

Vai arī izdzert pusglāzi vīnogu, apelsīnu, mandarīnu sulas, 2/3 glāzes ābolu sulas, pa 2 glāzēm arbūzu un tomātu sulu vai nesaldinātu dārzeņu sulu.

Bez ierobežojuma var lietot tikai dzērvenes: ēst svaigas, likt pie tējas vai gatavot kā piedevu gaļas ēdieniem.

Vēl svarīgs ieteikums tiem, kas grib atbrīvoties no liekā svara: ēdiet bieži, bet pavisam nedaudz!

Pievienot komentāru