Pateicoties šai unikālajai metodei, zeķubikses varēsi nēsāt pat 2-3 gadus. Dāmas sarosaties, jūs gaida lielisks ietaupījums!

Ir iestājies rudens un laiks kļuvis vēsāks,  tāpēc daudzas sievietes sākušas valkāt zeķubikses. Bet neilona zeķubikses vienmēr ir naudas izšķiešana, it īpaši, ja tu dod priekšroku augstas kvalitātes zeķubiksēm.

 

Bet, neskatoties uz labo kvalitāti, zeķubikses saplīst diezgan ātri un nemaz nav lētas. Vienā sezonā gandrīz katra sieviete iegādājas apmēram 10 zeķbikšu pāru.

 

Bet – ja ģimenē ir vairāk nekā viena daiļā dzimuma pārstāve vai pat vairākas? Šajā gadījumā zeķubiksēm ir vajadzīga prāvi līdzekļi.

 

Savā ģimenē es esmu vienīgā sieviete, jo mums ar vīru ir trīs dēli, bet es uzaugu ar divām māsām, tāpēc problēma ar zeķubiksēm man bija ļoti aktuāla.

 

Mēs uzaugām deviņdesmitajos gados, un līdztekus augstām cenām problēma bija zeķubikšu iegāde, jo tās bija deficīts.

 

Tāpēc jau tad es iemācījos valkāt zeķubikses un joprojām pielietot šo metodi savā dzīvē, kas ļauj man valkāt vienas un tās pašas zeķubikses ļoti ilgu laiku – gadiem ilgi. Es to saku pavisam nopietni.

 

Tāpēc es vēlos padalīties savā metodē, lai jūs varētu ietaupīt diezgan nopietnu summu, iegādājoties zeķubikses.

 

Tātad – veids, kā valkāt zeķubikses ilgu laiku

 

Šajā metodē nav nekā sarežģīta. Pēc tam, kad esi uzvilkusi zeķubikses, apsmidzini tās ar matu laku. Apsmidzināšana ir īpaši nepieciešama uz papēžiem un pirkstgaliem.

Tas arī ir viss noslēpums!

 

Pēc zeķubikšu izmazgāšanas un izžāvēšanas, vajadzēs atkārtoti uzsmidzināt matu laku.

 

Tieši šī metode ļauj man vairākus gadus valkāt vienas un tās pašas zeķubikses. Es domāju, ka šī informācija būs noderīga daudzām sievietēm.

 

Un naudu, ko varat ietaupīt zeķubikšu iegādei, var tērēt kaut kam citam, kas jums patiešām nepieciešams.

Bet kā tu valkā zeķubikses, lai tās kalpotu ilgāk?

Pievienot komentāru