“Es taču nepalikšu bez atvaļinājuma!” Māte atstāja meitu lidostā un devās ceļojumā viena. Tāda, lūk, vecāku “mīlestība”!

Kāda aizmāršīga sieviete nebija atjaunojusi 10 gadus vecās meitas ārzemju pasi, bet nolēma, ka tas nav iemesls, lai paliktu bez atvaļinājuma un devās ceļojumā viena pati.

 

Samanta O’Konora no Dublinas, Īrijā, nopirka divas biļetes uz Grieķijas salām par 3500 britu sterliņu mārciņām, taču piemirsa, ka meitas pases derīguma termiņš ir beidzies dažas dienas pirms ceļojuma. Tas viņai tika atgādināts jau lidostā.

 

Galu galā Samanta nolēma atstāt meitu kopā ar tēvu Dublinā.  Abiem vajadzēja izlidot pie mātes pēc nedēļas, kad meitene būs saņēmusi jaunu personu apliecinošu dokumentu.

 

“Mūsu ceļojums ir sabojāts, esmu šokēta, ka meita nevarēja braukt man līdzi. Man ir briesmīgs kauns, bet es nevarēju palikt Dublinā, jo par nakšņošanu Grieķijas viesnīcā jau bija samaksāts,” taisnojās māte.

LASI VĒL: Ļoti pamatīgā reibumā jauna meitene izsauc taksi. Un gaida uz soliņa …

Vēlāk Samanta tomēr atklāti pastāstīja par to, kāpēc izlēmusi doties ceļojumā bez meitas:

“Es divus gadus dzīvoju, gaidot šo atvaļinājumu. Tāpēc es nevarēju palikt bez piecām dienām pie jūras vienkāršas birokrātijas un dokumentu dēļ,” viņa pauda.

 

Ko tu domā par šo notikumu? Vai tu varētu atstāt savu bērnu lidostā un viena pati/viens pats doties ceļojumā?

 

COMMENTS

Pievienot komentāru