7 pazīmes, ka Jūsu partnerim ir emocionālā pieķeršanās citam cilvēkam

 

Fizisko nodevību var noteikt vieglāk nekā emocionālo. Jūsu vīrs, biežāk pazūd “darbā”, viņš smaržo pēc sieviešu smaržām, uz krekla manāmas lūpu krāsas pēdas … viss skaidrs. Bet, kā saprast, ka viņam ir kāda cita prātā? It kā viņš ir ar Jums, bet tajā pašā laikā ir iegrimis savās domās. Šķiet, ka Jums ir viss labi, bet viņam parādās kaut kādas savas intereses, jauns leksikons, dīvaina uzvedība. Tas viss var liecināt par to, ka viņa domas ir aizņemtas ar citu sievieti.

Psihoterapeits stāsta, kā sākumposmā saprast, ka viņš ir aizrāvies ar kādu citu.

 

1. Jūsu seksuālā dzīve krasi samazinās vai, tieši otrādi, ir kļuvusi daudzas reizes labāka

Ja Jūsu vīram kāda ir, un viņa platoniskās jūtas vēl nav paspējušas izaugt kaut kam lielākam, mīlēšanās biežums ar Jums var pieaugt. Psihoterapeits Džinijs Lavs to izskaidro šādi, ka kaisle uz jauno objektu vēl neatrod izeju, tāpēc viņš izmanto, rupji runājot, to kas ir.

Protams ka, visi cilvēki ir dažādi, un daži vīrieši līdzīgā situācijā, gluži pretēji, noslēdzas no sievas. Viņu libido uz laiku samazinās, līdz tam, kamēr neiegūs savas kaisles jauno objektu.

2. Viņš Jums šķiet savrups un tāls

Ja jūsu partneris meklē uzmanību un emocionālu atbalstu no citas personas, viņš var pārstāt apspriest ar Jums savas lietas. Sazināšanās ar cilvēkiem bieži atņem tik daudz enerģijas, saka Lavs, ka partnerim vienkārši nav spēka un noskaņojuma veltīt laiku Jums. Ja iepriekš viņš nepārtraukti dalījās ar Jums ar saviem dzīves stāstiem, situācijām darbā un citām niansēm, bet tagad pārstāja, tas nozīmē, ka viņš to dara citur. Tā ir pirmā zīme, ka viņam ir kāda cita prātā. Nākamais posms — fiziski viņš būs blakus, bet Jums liksies, ka viņš ir visur, bet ne ar Jums.

3. Viņa attieksme pret Jums ir mainījusies

Un tā, starp Jums jau ir radusies plaisa. Tagad viņš var sākt slavēt savu jauno aizraušanos un noniecināt Jūs. Piemēram, viņam pēkšņi vairs nepatīk tas, ko Jūs gatavojat. Viņš var sākt kritizēt Jūsu gaumi. Kaut gan agrāk viņu viss apmierināja un kā vēl. Psihoterapeits izskaidro, ka tas ir saistīts ar jaunā jūtu objekta idealizāciju.

4. Mainās viņa attieksme pret sociāliem tīkliem, īsziņām un pārējam

Ja agrāk viņam bija grūti uzrakstīt īsziņu, bet tagad viņš pavada 24 stundas ar tālruni un sociālajos tīklos, tas ir iemesls labi padomāt, uzskata Lavs. Situācija kļūs skaidra, ja Jūs pajautāsiet, ar ko viņš sarakstās. Protams, viņš centīsies izvairīties no atbildes, kaut ko nomurminās, samelos un sāks slēpt tālruni. Sirds dziļumos, viņš saprot, ka ir vainīgs un tā rīkoties nedrīkst, bet kaisles objekts tā viņu saista, ka viņš ir spiests to slēpt no Jums. Tādā veidā viņš patiesi uzskata, ka varēs Jūs glābt no sāpēm.

5. Viņš vienmēr izrunā viņas vārdu

Visi mēs, laiku pa laikam, atceramies savus draugus un kaut ko stāstam par viņiem saviem partneriem, bet ja, viņš ir sācis sarunā pastāvīgi pieminēt Mašu / Katju / Aņu, tas nozīmē, ka viņš jūt pret viņu, nu nepavisam tikai draudzīgas jūtas.

6. Strīda laikā, viņš ir sācis uzvesties savādāk

Ja strīda laikā, viņš ir sācis izpausties citādi, iespējams, izmantojot dažus jaunus vārdus un metodes, visticamāk, pastāv VIŅA. Iespējams, viņš apspriež ar viņu savas grūtības Jūsu attiecībās, un viņa dod viņam padomus un noteikti izsakās par Jums. Šos vārdus, viņš “nes” mājās un izsaka Jums.

7. Jūs sākat justies kā trešais ritenis savās pašas attiecībās

Ja Jūs sākat sevi izjust kā ne vienīgo cilvēku attiecībās un ir aizdomas, ka pašus svarīgākos momentus Jūsu partneris nedala ar Jums, tad steidzamies Jūs satraukt, jo, iespējams, tā tas arī ir.

Ja vismaz par 2–3 no 7 apgalvojumiem Jūs pamājat ar galvu un nevarat atbrīvoties no sajūtas, ka Jūsu attiecībās, Jūs esat vairāk nekā divi, tad ir pienācis īstais laiks, lai uzzinātu par to ko vairāk. Lai cik sāpīgi Jums nebūtu, labāk to izdarīt ātrāk nekā vēlāk. Izsauciet partneri uz atklātu sarunu, bet cenšaties neizdarīt spiedienu uz viņu. Atklāti izsakiet savas bažas.

Ceram, ka Jūs nekad nonāksiet tādā situācijā, ka Jūsu attiecībās parādīsies kāds trešais. Tomēr, ja tā būs, mēs esam pārliecināti, ka Jūs ar cieņu iziesiet no šīm nepatikšanām!

Pievienot komentāru