5 labākie golfa klubi, kurus apmeklēt

Atrasties brīvā dabā, izbaudīt saules gaismu un spēlēt golfu neizklausās nemaz tik slikti, vai ne? Golfs, kas ir slavens ar to, ka tas vieno cilvēkus, ir piemērots visu vecumu un prasmju cilvēkiem, un daudzi to ir iecienījuši, kā brīvā laika pavadīšanas veidu.

Ja esiet kaislīgs golfa spēlētājs, tāpat kā Laimz casino, Jums obligāti ir jāuzspēlē kādā no šiem pasaules visfantastiskākajiem un sarežģītākajiem golfa laukumiem.

1. Royal County Down golfa klubs

Royal County Down ir golfa klubs, kas atrodas Ņūkāslā, Dauna grāfistē, Ziemeļīrijā. Šis ir viens no vecākajiem golfa klubiem Īrijā, kas dibināts 1889. gadā, un tajā trīs reizes ir norisinājies Īrijas atklātais čempionāts. Laukums tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pasaulē un ir ierindots pirmajā vietā žurnāla “Golf Digest” sarakstā. Klubā ir divi astoņpadsmit bedrīšu laukumi: Championship Course un Annesley Links. Papildus abiem galvenajiem laukumiem ir arī treniņu laukums, kurā ir braukšanas laukums, golfa laukums un šķeldošanas laukums. Klubā ir arī profesionālā apģērba veikals un bārs. Royal County Down ir viens no ekskluzīvākajiem golfa klubiem pasaulē, un tam ir reputācija, ka tajā ir grūti iestāties, jo dalība tajā ir tikai ar ielūgumiem.

2. Pines Valley golfa klubs

Pines Valley golfa klubs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem golfa laukumiem pasaulē, un tas noteikti ir viens no skaistākajiem. Šo laukumu pagājušā gadsimta 50. gadu sākumā projektēja Viljams Bells, un tas ir ierindots ceturtajā vietā žurnāla “Golf Digest” veidotajā Amerikas 100 labāko golfa laukumu sarakstā. Pines Valley atrodas San Bernardino kalnos, aptuveni pusotras stundas brauciena attālumā no Losandželosas. Laukums atrodas vairāk nekā 5000 pēdu augstumā, un no tā paveras brīnišķīgi skati uz kalniem un ielejām. Laukuma izkārtojums ir ļoti izaicinošs, ar šauriem celiņiem un maz zaļumiem, šeit ir arī vairāki ūdens apdraudējumi, kas var spēli padarīt sarežģītāku. Pines Valley ir privāts klubs, un dalība tajā ir tikai ar ielūgumiem. Tomēr klubs katru gadu rīko vairākus turnīrus, tostarp PGA Tour Bob Hope Classic turnīru.

3. Royal Melbourne Golf Club

Šis golfa klubs atrodas Austrālijā un tika dibināts 1891. gadā. Tas ir viens no vecākajiem golfa klubiem valstī. Klubā ir divi 18 bedrīšu laukumi – East Course un West Course. Austrumu laukums ir grūtākais no abiem laukumiem, un tajā ir notikuši daudzi prestiži turnīri, tostarp Austrālijas atklātais čempionāts un Prezidenta kauss. Rietumu laukums ir īsāks un vieglāks, nekā Austrumu laukums, un to parasti izmanto mazākiem turnīriem un kluba pasākumiem.

4. Cape Kidnappers golfa klubs

Cape Kidnappers golfa klubs ir viens no iespaidīgākajiem un sarežģītākajiem golfa laukumiem pasaulē. Laukums atrodas piekrastes zonā, un no tā paveras elpu aizraujošs skats uz Kluso okeānu. Cape Kidnappers ir projektējis pasaulslavenais golfa laukumu arhitekts Toms Doaks, un tas ir īsts golfa pārbaudījums. Golf Digest ir ierindojis šo laukumu starp 100 labākajiem golfa laukumiem pasaulē, un tas ir obligāti jāapmeklē ikvienam nopietnam golfa spēlētājam. Cape Kidnappers atrodas Hawke’s Bay, Jaunzēlandē. Šis reģions ir slavens ar savām satriecošajām ainavām, kur netālu atrodas kalni, vīna dārzi un pludmales. Arī klimats ir patīkams, padarot to par ideālu galamērķi golfa brīvdienām.

5. Golf de Morfontaine

Golfa laukums atrodas Francijā. To projektēja Toms Simpsons un atklāja 1908. gadā. Tas ir viens no vecākajiem un skaistākajiem golfa laukumiem Francijā. Pats golfa laukums atrodas mežā un ir ļoti gleznains. Laukums ir ļoti sarežģīts, un gadu gaitā tajā ir notikuši daudzi profesionāli turnīri. Šis golfa laukums sastāv no diviem ceļiem – 18 un 9 bedrītēm. Tas ir privāts golfa laukums, kas pieejams tikai tā dalībniekiem un izredzētiem viesiem.

Pievienot komentāru