5 labākie izklaides derību notikumi pasaulē

 

Likmju likšana kazino uz izklaidi mūsdienās kļūst par normu. Daudzi pasaules populāri TV šovi (Survivor, American Idol, Dancing with the Stars) un balvu pasniegšanas ceremonijas (Grammy, Oskars) izraisa ļoti lielu interesi.

Sporta totalizatori tagad ievieš likmju likšanu arī izklaides jomā, jo tā piedāvā dažādību un piesaista daudzus cilvēkus. Mūsdienās var derēt par jebko – pat uz to, kurš spēlēs nākamo Džeimsa Bonda varoni!

Aplūkosim dažus no labākajiem izklaides derību notikumiem un to, kāpēc tie piesaista lielu uzmanību.

1. Amerikāņu elks (American Idol)

Amerikāņu elks ir viens no pasaulē pazīstamākajiem talantu šoviem, kas jebkad rādīts televīzijā. Projektā piedalās dziedātāji un mūziķi no ASV, kuri cer uzvarēt konkursā un kādu dienu kļūt par lielām zvaigznēm. Tas ir šovs, kura galvenais mērķis ir sapņu piepildīšanās.

Daudzi cilvēki neapzinās, ka šovs prasa pievērst lielu uzmanību, lai izstrādātu derību stratēģiju. Piemēram, dzimtās pilsētas favorīti ir ļoti reāla parādība – publikai patīk atbalstīt kādu, kurš ir viens no viņiem. Derību tirgi par Amerikāņu elku ir pieejami lielākajā daļā tiešsaistes derību vietņu. Tur iespējams atrast likmes, kas saistītas ar nedēļas izslēgšanas kārtām un sezonas kopējiem uzvarētājiem. Jūs varat veikt likmes arī uz citiem populāriem talantu šoviem, piemēram, The Voice un Dancing with the Stars.

2. Izdzīvotājs (Survivor)

Lūk, realitātes šovs, kas arī ierindojas starp populārākajiem izklaides derību notikumiem. Izdzīvotājs tiek rādīts jau vairākus gadu desmitus. Šova koncepcija ir diezgan vienkārša – svešinieku grupai ir jādzīvo tropu salā un jāveic noteikti uzdevumi. Mērķis ir izveidot alianses ar citiem cilvēkiem un izvairīties no izslēgšanas uz salas. (Izdzīvotāju cīņa ir ļoti reāla.) Ikvienam ir jātiek galā arī ar garīgajiem un fiziskajiem izaicinājumiem. Atsevišķi konkursa dalībnieki šajā ziņā uzplauks un aizies tālu tikai tāpēc, ka viņiem labi izdodas izcīnīt imunitāti. Pievērsiet uzmanību dalībniekiem, kam veicas vislabāk, taču neizdariet lēmumu tikai balstoties uz to.

3. Amerikas Kinoakadēmijas balva (The Oscars)

Tā ir balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tiek pasniegts augstākais apbalvojums kinematogrāfā. Tie ir labākie aktieri, režisori, scenāristi un filmu producenti. Šo balvu ir saņēmuši daudzi prestiži Holivudas vārdi, tostarp Al Pacino un Breds Pits. Sporta totalizatori piedāvā likmes uz visām “Oskara” balvu pasniegšanas kategorijām. Katru gadu pēc ceremonijas beigām daudzas derību vietnes ātri sāk prognozēt nākamā gada uzvarētājus. Protams, ir iespējams veikt likmes arī uz dažām nišas kategorijām, piemēram, “Labākā animācijas filma”, “Labākā dokumentālā filma” un “Labākais kostīmu dizains”.

4. Grammy balvas

Grammy balvas būtībā ir “Oskari”, taču mūzikas industrijas pārstāvjiem. Populārākās balvas ir “Gada albums”, “Gada dziesma” un “Labākais jaunais mākslinieks”. Tiek piešķirtas arī žanru balvas, tostarp balvas par labāko repa albumu un dziesmu.Ir vērts arī pieminēt, ka Grammy balvām ir daudz vairāk kategoriju, nekā Oskara balvām. Pastāv arī vienkārša formula, kā likt likmes uz Grammy balvām. Vienmēr atcerieties, ka komerciālie panākumi ir svarīgāki par kritiķu atzinību. Mākslinieks, kas visilgāk atradīsies topa augšgalā, visticamāk, uzvarēs savā kategorijā. Grammy balvas par labāko albumu parasti piešķir reperim. Pastāv vairāki skatītāju novēroti fakti, kurus ir vērts ņemt vērā.

5. Eirovīzija

Tas ir viens no lielākajiem pasaules mēroga konkursiem, kurā piedalās dalībnieki no gandrīz visām Eiropas valstīm. Konkursu organizē Eiropas Raidorganizāciju savienība (EBU), un fināls ir četras stundas ilgs televīzijā pārraidīts pasākums. Konkursa uzvarētāju palīdz noteikt žūrija un televīzijas balsotāji. Katru gadu tiek noteikts “lielais piecinieks” – valstis, kas automātiski kvalificējas finālam. 2022. gadā šīs valstīs bija Spānija, Itālija, Francija, Vācija un Apvienotā Karaliste. Lielais piecinieks ir valstis, kas EBU ir iemaksājušas visvairāk naudas.

Prognozēt Eirovīzijas konkursa uzvarētāju nav viegls uzdevums, jo īpaši, ja Jūs nesekojiet līdzi konkursam.Noskaidrojiet, kā darbojas punktu sistēma, un izpētiet visus galvenos pretendentus, pirms nolemiet izdarīt likmes.

Pievienot komentāru