5 zodiaka zīmes ar augstāko libido

Vērsis

1

Viņi mīl taktīlo kontaktu, tāpēc tas nav pārsteigums, ka viņu libido ir paaugstināts. Turklāt Vērsim ir ļoti svarīgs jutīgums, tāpēc, lai arī viņi ir gatavi pavadīt nakti mīļotā cilvēka rokās, viņam jābūt drīzāk maigam, nekā kaislīgam. Šī ir īsta romantika!

Lauva

2

Šī ir koķeta zīme, kam piemīt savdabīgi iekarotāja instinkti. Lauvas ir ļoti kaislīgas un radošas. Viņas ir gatavas eksperimentēt un darīt visu, lai iegūtu un sniegtu baudu. Viņas tiešām zina, kā baudīt mīlestību!

Skorpions

3

Šiem zīmes pārstāvjiem piemīt reāls talants. Viņi spēj virzīt savu agresiju pareizajā virzienā- proti, dot vaļu savam paaugstinātajam libido. Tādējādi Skorpions gūst baudu gan pats, meistarīgi dāvā to citiem.

Strēlnieks

4

Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, spēj piesaistīt citus. Viņi, šķiet, izdala vibrācijas, kas piesaista pielūdzējus. Strēlniekam patīk izmēģināt kaut ko jaunu, tāpēc nakts ar viņiem kļūst neaizmirstama!

Ūdensvīrs

5

Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt bezprecedenta valdzinājums, kas piesaista cilvēkus un Ūdensvīrs zina, kā savaldzināt un apmierināt, viņi nekad nepiedāvā kaut ko garlaicīgu, jo viņiem patīk pilnībā pārņemt procesu, lai iegūtu maksimālu baudu!

Tagad jūs zināt, ar kuriem nakts būs neaizmirstama un ilgstoša! Tas nenozīmē, ka citu zīmju pārstāvji var nebūt tik kaislīgi un inovatīvi, tikai šiem pieciem ir nosliece uz to pēc būtības. Izbaudi!

©TOPRAKSTI.LV/ FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru