6 brīnumainas lietas, ko spēj paveikt tava iztēle!

Foto – Pixabay

Visdziļākā no cilvēku dzīves krīzēm ir iztēles krīze. Mēs labprātīgi iestrēgstam savos uzskatos un tādējādi nolemjam sevi neveiksmei, jo noticam, ka iespējas ir ierobežotas un dzīve pilna problēmām. Un mums pat neienāk rātā paraudzīties uz situāciju no cita skatpunkta.
Bet atbilde meklējama pašos, mūsu iztēles spēkā.

Jo spēcīgāka iztēle, jo reālāki iztēles rezultāti.

1. Iztēlojieties sevi tik mazu, ka neesat vairs redzams un ceļojat pa savu ķermeni, „salabojot” vai attīrot bojātās šūnas.

2. Iztēlojieties, ka pārceļaties pāri laikam, lai satiktu sevi, kad bijāt bērns, un pastāstītu viņam to, ko zināt tagad, tādējādi pasargājot viņu no ciešanām.

3. Iztēlojieties, ka sazināties ar savu augstāko ES un saņemat no viņa karti, kas palīdz orientēties jebkurā dzīves situācijā.

4. Iztēlojieties, ka, iedarbinot prātu, spējat apzināti mazināt sāpes un novērst slimības cēloni pašā tās aizmetnī.

5. Iztēlojieties, ka spējat aizceļot uz vietu, kur glabājas jūsu dzīves kontrakts – jūsu mūža misija un mācībstundas –, lai to izlasītu un piepildītu.

6. Iztēlojieties, ka jūsu darbavieta ir brīva no toksiskām domām un emocijām, cilvēki – priekpilni, draudzīgi un katru rītu sāk ar stāstiem par saviem sapņiem, tādējādi rodot iedvesmu jaunām idejām.

To visu var veikt ar iztēles spēku, jo tam, ko iztēlojas, piemīt tendence kļūt par realitāti.

Pievienot komentāru