Astrologa ieteikumi NOVEMBRIM. Iegādājies īpašu amuletu, rūpējies par savu skaistumu


2018. gada novembrī astrologi iesaka iegādāties ne tikai glītu kuloniņu vai atslēgu piekariņu ar mēneša saimnieka atveidu, bet solīdu, iespaidīgu izmēru talismanu bravurīgo devņdesmito gadu stilā.

Protams, zelta ķēde pirksta resunumā gan na obligāta: tavs maģiskais palīgs labi jutīsies gan somiņā, gan kabatā.

Mājās vai darbā vēlams redzamā vietā novietot skarabeja figūriņu, vēlams, no dabīga materiāla – akmens, kaula vai koka. Šis gudrības un ilgmūžības simbols kopš seniem laikiem uzskatāms par Skorpionu aizbildni, un novembrī tam bieži var būt maģisks spēks.

Fiziskās formas uzturēšanai nepietiks ar triviālām aktivitātēm. Ieteicams, kā nākas, piestrādāt pie figūras: tikt pie glīta muskuļu reljefa, nodzīt liekos tauciņus. Nav obligāti jāiet uz sporta zāli, to var darīt arī mājās, ja ir tam piemēroti apstākļi.

Tomēr labāk pierakstīties tuvākajā sporta zālē, kur ir ne tikai mūsdienīgs aprīkojums, bet arī, ko tur slēpt, skaisti un trenēti apmeklētāji.

Ja tev ir liekais svars, nekautrējies: visi apkārtējie ir aizņemti tikai paši ar savu torsu, bicepsiem un citām ķermeņa daļām. Toties sportisku līdzbiedru kompānijā vēlamo rezultātu sasniegsi ātrāk.

Atceries arī par pareizu ēšanu. Jaunās sezonas topa garša – saldā. Mēneša kroņa ēdiens – liellopa vai teļa gaļa saldskābā mērcē.

Veselīgas ir viegli saldinātas putras, kompoti, dabīgas sulas. Var palutināt sevi ar konfektēm, protams, saprātīgos daudzumos.

Kā parasti, jūras produkti ir ārpus konkurences. Tos starp citu var arī pasniegt saldskābā mērcē, piemēram, no medus un riekstiem: garneles ar to garšo dievīgi.

Atvaļinājumu sezona ir aiz muguras, tomēr ceļojumu mīļotājus tas neaptur. Piemēram, var doties uz Centrāleiropu, kur ir maigāks klimats un var gūt jaunus iespaidus jebkurā gadalaikā. Arī ceļā pavadāmais laiks nav ilgs.

Pievienot komentāru