Foreļu zupa. Viegla, aromātiska, sātīga!


Pagatavošanas laiks: 1 stunda
Sarežģītība: vienkārši

Sastāvdaļas
3 smaržīgo piparu graudi
2 lauru lapas
1 burkāns
500 ml saldā krējuma
Sāls pēc garšas
Dilles pēc garšas
700 g foreles
1 sīpols
5 kartupeļi

Pagatavošana
1. Vispirms sadala zivi gabaliņos. Filejas daļu noliek malā, pārējo liek katlā un pārlej ar ūdeni.

2. Vāra zivs buljonu. Dažas minūtes pirms gatavības pievieno lauru lapas, sāli un graudu piparus.

3. Buljonu izkāš.

4. Notīra kartupeļus un sagriež kubiņos, pieliek buljonam.

5. Sīpolu sīki sagriež un burkānu sarīvē, pievieno buljonam.

6. Zivs fileju sagriež nelielos kubiņos. Pievieno zupai, kad kartupeļi jau gatavi.

7. Tad pielej saldo krējumu un vāra vēl dažas minūtes.

Foreles zupa gatava. Labu apetīti!

Pievienot komentāru