6 horoskopa zīmes, kas bieži nesaka patiesību. Piekrāps, acīs skatoties!

Katra no 12 zodiaka zīmēm izceļas savā veidā. Lai gan dažas īpašības patīk visiem, ir arī tādas iezīmes, kas traucē dzīvot pašam un citiem.

Būsi pārsteigts, uzzinot, cik maldinošas un manipulatīvas var būt dažas zodiaka zīmes.

Lūk, sešas horoskopa zīmes, kuras, kā likums, ir labākie meļi. Atceries, cilvēki ne vienmēr ir tādi, par kādiem sevi iztēlo.

Auns
Auns vienmēr tiecas nokļūt virsotnē, un viņai vai viņam pat nav svarīgi, kas cietīs šajā procesā. Auns kāps pāri visiem, ja viņam tas būs izdevīgi. Viņš var pateikt vienu un izdarīt ko citu, ja rezultātā iegūs sev vēlamo. Protams, ir daži Auni, kas to nedarīs, bet vairākumu interesē tikai izdarīt kaut ko labu sev pašam.

Dvīņi
Pat nopietnākajā situācijā Dvīņi var mānīties un izturēties tā, it kā nekas nebūtu noticis.
Dvīņi rotaļājas ar citu sirdīm prieka pēc, un neviens to pat nepamana. Tu nekad neieraudzīsi Dvīņu patieso seju, un tas ir tiešām biedējošs fakts.

Vēzis
Vēži parasti ir samērā godīgi un labsirdīgi cilvēki, bet ne vienmēr. Daži Vēži melo, lai cilvēki justos labāk, un viņi melo, lai aizsargātu citu cilvēku emocijas, pat ja tas nav vajadzīgs. Reizēm jābūt skarbam pašu tuvinieku labā.

Lauva
Lauva parasti dara visu iespējamo, lai apmānītu citus. Protams, viņš ir lielisks un apveltīts ar tikpat izcilām īpašībām, bet tomēr viņš nav tik ideāls, kā pats gribētu izskatīties.

Svari
Svari neapgrūtina sevi ar pieķeršanos cilvēkiem. Viņi ļauj citiem ienākt savā dzīvē, lai pēc tam tos izmantotu savu vēlmju piepildīšanai.

Strēlnieks
Strēlnieks viegli piekrāps jebkuru zodiaka zīmi. Strēlnieks parasti melo, lai piesegtu savas kļūdas.

Tiklīdz situācija kļūst nokaitēta, Strēlnieks mūk no kuģa. Tu nekad nevarēsi zināt, ko no viņa sagaidīt!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru