Ja trūkst naudas, izmēģini ekstrasenses Natālijas rituālu “Naudas roka”

Foto – Pixabay

Šis ekstrasenses Natālijas Pravdinas rituāls paredzēts naudas piesaistīšanai, un to tā arī sauc – “Naudas roka”.

Šī nelielā burvestība īpaši palīdzot tiem, kurus šobrīd piemeklējušas finansiālas likstas – vai nu grūti pie naudas tikt, vai arī līdzekļi ļoti ātri aizplūst.

Rituāla būtība: naudas plūsmas piesaistīšana cilvēka biolaukam. Svarīgi zināt, ka šis turības piesaistīšanas veids darbojas tikai tajā gadījumā, ja nauda tev patiešām vajadzīga un tu jau pats centies uzlabot savu materiālo stāvokli. Vienkārši sakot – sliņķiem šis rituāls nepalīdzēs!

Rituālam vajadzīgas divas papīra lapas un sarkana vai zelta guaša vai akvareļkrāsa. Tās abas ir “naudas krāsas”!

Noklāj lapu ar krāsu biezā kārtā. Kamēr tā vēl nav paspējusi nožūt, ātri pieliec pie tās kreiso plaukstu (tieši tā ir “ņemošā roka”) un piespied to pie tīras papīra lapas tā, lai paliktu tavas rokas nospiedums.

Nenoņemot roku no lapas, izrunā Natālijas ieteiktos buramvārdus: “Lūk, mana roka, pie tās plūst naudas upe. Šo upi ne pārpeldēt, ne izsausēt.” Pēc šiem vārdiem aizver acis un iztēlojies, kā atstāj uz papīra lapas savu enerģiju. Vizualizē ainu: no tevis atdalās kāda zeltīta substance un paliek nospieduma vietā.

Pēc tam ņem trīs jebkādas vērtības banknotes un pieliek tās pie rokas nospieduma. Lapu ar nospiedumu noslēpj papīra mapē, bet mapi – skapī vai galda atvilktnē.

Pēc Natālijas Pravdinas vārdiem pēc šī naudas rituāla naudas vibrācijas būs enerģētiski saistītas ar tavu roku ar nospieduma palīdzību. Pēc kāda laika izveidosies saikne starp tavu biolauku un naudas plūsmu, un nauda pati nāks tev rokās.

Rituālam var būt ļoti dažādi rezultāti: tev var piedāvāt labāk apmaksātu darbu, vari laimēt loterijā, var atdod senu parādu vai vēl citādi iegūt papildu līdzekļus.

Pievienot komentāru