TESTS. Izvēlies vienu krāsaino attēlu un uzzini savu attieksmi pret realitāti!


Daudz nedomājot, izvēlies vienu no attēliem un lasi atbildi zemāk!

Pirmais attēls
Ja izvēlējies pirmo attēlu, tev jāatceras, ka tu veido savu realitāti ar savu rīcību. Iespējams, kādā brīdī tu šaubies, vai tavi sapņi varētu piepildīties, bet tad jāatceras, ka esi stiprs un vīrišķīgs cilvēks, kurš gatavs sasniegt mērķus.

Pienācis laiks ticēt sev un radīt brīnumus! Izvirzi mērķus, vizualizē tos un sper pirmo soli pretī saviem sapņiem. Tev vienkārši nepieciešams spert pirmo soli ar ticību un pozitīvu attieksmi, kas ļaus augt un būt laimīgam. Pārējā ceļa daļa parādīsies, tev ejot uz priekšu.

Otrais attēls
Ja tu skumsti, tas ir tāpēc, ka esi pieķēries atmiņām par bijušo. Ja jūties nemierīgi, tad tikai tāpēc, ka pārāk daudz domā par nākotni.

Atceries, ka pagātne un nākotne nav nekas cits, kā mentālās prognozes par to, ko esi izdarījis, vai to, ko gaidi nākotnē. Atceries, ka vienīgais, kas patiesi eksistē un mums pieder, ir pašreizējais brīdis, šeit un tagad!

Ja izvēlējies šo attēlu, tev jāapzinās, ka tu jau vairs nespēj izmainīt pagātni, bet vienmēr vari paveikt kaut ko, lai uzlabotu tagadni un virzītos uz laimīgāku nākotni.

Viss, ko šodien dari ar mīlestību un entuziasmu, dabīgi izpaudīsies tavā rītdienā. Katra tagadnes rīcība ir sēkla, no kuras izaugs rītdiena, nesot līdzi prieku un laimi.

Trešais attēls
Tu esi cilvēks, kurš apzinās, ka atbildība un tiekšanās pēc panākumiem veido tava sapņa pamatus, tāpēc tu vienmēr ieliec visu sirdi un dvēseli jebkurā darbībā.

Tavs galvenais uzdevums ir būt pacietīgam.

Atceries, ka dzīve ir pilnīga un visam ir savs laiks. Lai sasniegtu vēlamos rezultātus, tev jāiet uz priekšu, jāstrādā ar mīlestību un pacietību, jātic, ka viss būs labi!

Ceturtais attēls
Tev vienmēr jāpatur prātā, kā darbojas Visums: katrai tavai rīcībai ir noteiktas sekas. Tātad, lai ko tu darītu, dari to ar mīlestību, lai kļūtu laimīgs!

Pienācis laiks ļaut sev būt mīlamam un ļaut dzīvei dot tev visu to, ko esi pelnījis. Katra tava rakstura īpašība kalpo kādam mērķim tavā dzīvē.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru