8 veidi, kā pasargāt automašīnas stiklus no aizsvīšanas

  1. Avīze

1

Nolieciet avīžu lapas uz priekšējā paneļa un automašīnas sēdekļiem. Avīžu papīrs nekavējoties uzsūks gaisā esošo mitrumu, tādēļ logi paliks sausi.

2. Citrons

2

Ar citrona pusīti norīvējiet tīrus stiklus un pēc tam nopulējiet ar mīkstu lupatiņu. Par logu aizsvīšanu variet aizmirst uz ilgu laiku.

3. Zobu pasta

3

Zobu pasta – līdzeklis, lai aizsargātu lukturus. Logiem tā nederēs. Uzklājiet pastu uz lukturu virsmas un noslaukiet tos ar lupatiņu. Tīri lukturi nodrošinās drošu braukšanu tumšajā laikā.

4. Autiņbiksītes

4

 

 

Iespējams, labākais līdzeklis no visiem minētajiem. Vairākas autiņbiksītes, izvietotas dažādos salona stūros patiesi ļaus izvairīties no aizsvīdušiem stikliem.

5. Skūšanās putas

5

Plānā kārtiņā uzklājiet skūšanās krēmu uz auto stikliem. Pēc tam noslaukiet to ar papīra vai lupatiņas palīdzību. Skūšanās krēms rada barjeru, lai mitrums nevarētu uzkrāties uz stikliem.

6. Kafija

6

Ievietojiet malto kafiju plastikāta maisiņā ar nelielu caurumiņu. Kafija ne tikai uzsūks lieko salona mitrumu, bet arī piedos patīkamu aromātu.

7. Kartupelis

7

Sagrieziet kartupeli gareniski vairākos gabaliņos, noberzējiet ar to logus no iekšpuses. Tad noslaukiet ar vienkāršu dvieli. Pārklājums pret aizsvīšanu gatavs!

8. Sāls

8

Piepildiet tējai domātos papīra maisinus ar sāli un novietojiet logu tuvumā. Variet izmantot arī parastās papīra aploksnes. Jo vairāk sāls būs salonā, jo sausāks būs gaiss, jo sāls lieliski uzsūc mitrumu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: MARKETIUM.RU

COMMENTS

Pievienot komentāru