9 neadekvātu melu piemēri, kuriem svēti tic Ziemeļkorejā

[sociallocker id=27439]

Kimam Čeniram piemīta burvju spējas

Bijušā augstākā līdera biogrāfijā ir mīnēts, kā viņš nekad nestaigāja uz labierīcībām. Viņa organisms vienkārši neizstrādāja fekālijas un urīnu. Tāpat, viņš arī mācēja pārvaldīt laika apstākļus.

Kims Čenirs bija neticami talantīgs

Mācību laikā, universitātē, Kims Čenirs uzrakstīja vairāk nekā 1500 grāmatas nepilno 3 gadu laikā, un vēl 6 operas.

Tad, kad viņš pirmoreiz mūžā spēlēja golfu, viņš ne reizi netrāpīja garām, iemetot visas bumbiņas ar pirmo mēģinājumu. Boulingā viņš iesita rekorda 300 balles.

Kims Čenirs ārstēja īsa auguma cilvēkus

1989. gadā viņš brīnumaini atrada zāles, kuras izārstēja īsa auguma cilvēkus. Neilgi domājot, lieliskais līderis deportēja uz neapdzīvotās salas visus īsos cilvēkus, lai viņus izārstētu.

Ironija slēpjas tajā, kā visi korejieši ir tik īsa auguma tā dēļ, kā viņi cieš no hroniskās neēšanas, jeb nepietiekama uztura dēļ, bet pats Kims Čenirs ir vien 160 cm garš.

Uzreiz pēc visa šī izlasīšanas man sagribējās doties uz Ziemeļkoreju un palikt tur uz mūžīgiem laikiem. Tālu prom no visiem kapitālistu un imperiālistu meliem, viņu ambīcijām un agresijas. Mans līderis mani aizsargās un mīlēs, jo viņš taču ir praktiski super-cilvēks.

Vienmēr analizē informāciju un netici visam, ko tev saka. Raksti savus komentārus par šo, un dalies rakstā ar draugiem.[/sociallocker]

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru