Ātri un garšīgi: Biezpiena cepumi “Rozītes”. FOTORECEPTE

Daudzām mammām problēmas sagādā pierunāt bērnus ieēst kaut mazdrusciņ biezpiena, jo tas taču ir tik veselīgi. Iespējams, tradicionālā veidā ar krējumu, tas patiešām daudziem negaršo. Taču šodien atklāsim recepti ļoti ātri pagatavojamiem biezpiena cepumiņiem. No šāda skaistuma vēl neviens bērns nav atteicies!

Ja pagatavosi daudz šādus cepumus, vislabāk glabāt tos ledusskapī!

SASTĀVDAĻAS

  • 450 g miltu
  • 250 g biezpiena
  • 100 g margarīna
  • 1/2 glāze cukurs
  • 1/4 tējk. soda
  • 1 g vanilīna
  • 1/2 tējk. sāls
  • 2 olu dzeltenumi

PAGATAVOŠANA

Sajauc dziļā bļodā ar biezpienu, kausētu margarīnu, cukuru, vanilīnu, sāli un olu dzeltenumus.

Pamazām pievienojiet izsijātus miltus un sodu un mīciet mīklu. Esi gatavs tam, ka milti var būt nepieciešami nedaudz vairāk: tas viss ir atkarīgs no biezpiena mitruma.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru