Maģiskais attiecību skaitlis: aprēķini un uzzini, cik saderīgi esat!

Foto – Pixabay

Lai aprēķinātu karmisko likteņa skaitli, tev nepieciešams zināt savu un sava partnera dzimšanas datumu. Tālāk rindiņā jāsaraksta visi cipari, izlaižot nulli, un jāaprēķina summa.

Ņemsim par piemēru divus datumus: sieviete, kas dzimusi 11.09.1986, un vīrietis, kas dzimis 30.04.1975. Tālāk saskaitām ciparus 1 1 9 1 9 8 6 3 4 1 9 7 5 = 64.

No iegūtā rezultāta nepieciešams atņemt vienu un to pašu maģisko skaitli 22. Darīt to vajag tik reižu, kamēr iegūtais rezultāts būs mazāks par 22. Tieši šis skaitlis arī būs tas karmiskais skaitlis, kas aprakstīs pāra saderību.

Turpināsim aprēķinus, ņemot vērā augstāk minēto piemēru. No 64 atņemam 22, iegūstam 42. Attiecīgi veicam atņemšanu vēlreiz, rezultāts ir 20. Tālāk skatāmies katra skaitļa nozīmes atšifrējumu.

Skaitļu no 1 līdz 9 nozīme

Skaitlis 1. Šis skaitlis liecina par to, ka karmiskās attiecības nekad nebūs vieglas un gludas. Vienmēr starp partneriem pastāvēs sāncensības nots, jo abi centīsies iegūt līdera pozīciju. Svarīgi ir saglabāt zelta vidusceļu, neļaujot nevienam no pāra sajusties nevajadzīgam.

Skaitlis 2. Šīs karmiskās attiecības var nosaukt par pašām aizkustinošākajām un maigākajām no visām iespējamām. Sieviete un vīrietis šajā savienībā ir kā viens vesels, kā iņ un jaņ. Šāda savienība ilgst desmitiem gadu, un pāris bieži nodzīvo kopā līdz zelta kāzām.

Skaitlis 3. Šīs karmiskās attiecības raksturo kā romantiskas. Bieži šajā tandēmā dzimst vairāki bērni. Vaļi, uz kuriem turas šī laulība, ir savstarpēja cieņa, uzticēšanās un romantika. Ļoti svarīgi ir neielaist šādā savienībā nepiederošus cilvēkus, jo viņi var pilnībā sagraut pa ķieģelītim vien būvētās karmiskās attiecības.

Skaitlis 4. Šajās attiecībās valda izteikts patriarhāts. Bet no malas šādas attiecības ir līdzīgas itāliešu ģimenes ikdienai. Neviena diena nepaiet bez attiecību skaidrošanas un kaislīgas samierināšanās. Galvenā problēma, ar kuru saskaras ir šis pāris, ir pārmērīga greizsirdība.

Skaitlis 5. Šīs karmiskās attiecības var nebūt pārāk ilgstošas, taču tām būs spilgta loma tavā dzīvē. Šī, visticamāk, būs savienība, kurā starp partneriem būs liela gadu starpība. Partneris būs skolotājs, mentors, tas, kas parādīs pareizo ceļu dzīvē un apgāzīs tavu pasauli ar kājām gaisā.

Šķir nākamo lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru