Maģiskais attiecību skaitlis: aprēķini un uzzini, cik saderīgi esat!

Skaitlis 6. Viens no stiprākajiem pāriem. Viņu starpā valda harmonija, savstarpēja sapratne un cieņa. Tomēr diemžēl mīlestība ļoti bieži pāraug pieradumā sadzīves problēmu ietekmes dēļ. Vērts pieminēt, ka šāds attiecību iznākums daudzus apmierina, tāpēc šo tandēmu var nosaukt par diezgan veiksmīgu.

Skaitlis 7. Vīrietis un sieviete šādā savienībā pastāvīgi atradīsies kustībā, viņiem nenāksies sēdēt uz vietas. Abas šīs savienības pusītes tiecas pēc attīstības, mīl ceļot un atklāt sev arvien jaunas un jaunas pasaules šķautnes.

Skaitlis 8. Nosaukt šādu savienību par 100% veiksmīgu nevar, jo ne mīlestības, ne draudzības tajā nav. Toties ir pilnīga savstarpēja sapratne, kas tik ļoti ir nepieciešama darbā. Šādi cilvēki var kļūt par teicamiem kompanjoniem biznesā, jo katrs no viņiem var pilnībā uzticēties partnerim.

Skaitlis 9. Šādu laulību dēvē par neviennozīmīgu, jo gan vīrietis, gan sieviete turpina dzīvot savu, atsevišķu dzīvi, kas nav pieļaujami karmiskajās mīlestības attiecībās. Katra puse izjūt vientulību un nepilnvērtības sajūtu. Tāpēc pastāv liela varbūtība, ka šāda savienība nepastāvēs ilgi un pāris drīzumā izšķirsies.

Šķir nākamo lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru