Ar šo 4 zodiaka zīmju raksturu var naglas dzīt. Uzzini, kuras tās ir!

Astrologi apgalvo, ka cilvēkiem, kas dzimuši šajās 4 zodiaka zīmēs, piemīt neticami spēcīgs raksturs. Ja traucēsiet tiem ceļu, jums būs tikai viena no divām iespējām: vai nu atvainoties un cerēt, ka jums tiks piedots, vai ņemt kājas pār pleciem, cerot, ka netiksiet noķerts…

Un, atklāti sakot, nav ne jausmas, kura būs labākā izvēle!

Lai kā arī būtu, šo horoskopa zīmju gribasspēks var būt īsts pārsteigums. Ar viniem labāk būt draugos, nekā ienaidā! Un viss tāpēc, ka viņi vienmēr iet savu ceļu!

Auns

Auns – īsts nemiernieks, gatavs jebkurā laikā un jebkurā vietā aizstāvēt savus ideālus. Viņi pārāk ciena sevi, lai ļautu kādam draudēt vai diktēt savu gribu.

Tomēr, tāpat kā īsts supervaronis, Auns nekad neizmanto savu enerģiju, lai kaitētu cilvēkiem. Jūs nekad nesaskarsieties ar Auna spītību vai nežēlību tikai tāpēc, ka viņam ir slikts garastāvoklis. Bet jums nebūs diez ko labi, ja aizskarsiet viņu vai viņa tuviniekus!

Vērsis

Diez vai raugoties uz maigo un labsirdīgo Vērsi jums radīsies aizdomas par viņu nelokāmo gribu. Bet nekad nespriediet par grāmatu pēc tās vāka!

Vērši sāk trakot dusmās, redzot, ka kāds aizskar to, ko viņš mīl. Tas attiecas ne tikai uz cilvēkiem, bet arī lietām. Pamēģiniet atņemt Vērsim to, kas viņam pieder, un pēc brīža redzēsiet viņa niknumu!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru