Ar ko kopā nelietot olas, lai izvairītos no smaguma sajūtas vēdrā

Siers
Ķermenis ir daudz vieglāk vienlaicīgi tikt galā ar vienu dzīvnieku olbaltumvielu avotu. Tas nozīmē, ka olas kopā ar šķiņķi, gaļu un sieru ir nevēlami. Šādas bagātīgas brokastis sniegs smaguma sajūtu vēderā visas dienas garumā.

Daži augļi
Āboli, bumbieri, vīnogas, plūmes, aprikozes un melones nav ieteicams ēst kopā ar olbaltumvielu produktiem, tai skaitā olām. To var izskaidrot ar produktu fermentācijas ātruma atšķirību. Augļi tiek pārstrādāti 15 minūšu laikā pēc patēriņa, bet olas pārstrādājas daudz ilgāk. Iedomājieties, kas notiek jūsu kuņģī!

Sviests, krējums, majonēze
Olas un tauki ir pieņemama kombinācija, jo īpaši, ja tie ir dzīvnieku izcelsmes tauki.Bet paturiet prātā, ka taukiem ir tendence palēnināt gremošanu. Vislabāk pēc iespējas mazāk lietojiet sviestu, krējumu un majonēzi kopā ar olām. Lai neitralizētu tauku darbību, vēlams pievienot dārzeņus un zaļumus.

Lai neizvēlēto starp garšu un labumu, lietojiet olas kopā ar brokoļiem, zaļumiem un dārzeņiem, kas nesatur cieti. Ļaujiet mīļākajiem produktiem darboties jūsu labā, nevis radīt smaguma sajūtu vēderā un liekos kilogramus.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru