Ar viņiem labāk nejokot: 5 visvieglāk nokaitināmās horoskopa zīmes

 

Vērsis

Vērši ir spītīgi un bezkompromisa cilvēki. Kad viņi ir dusmīgi, maz kas ir atkarīgs no jums: viņiem vienkārši vajag atdzist. Parasti viņi uz jums dusmojas pelnīti, un, ja jūs liekat viņiem vilties, viņi mīl rāties maksimālā skaļumā. Vērsis necietīs tos, kas izved viņus no pacietības.

Lauva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dominējošās un dramatiskās Lauvas ir stingri pārliecinātas, ka viņām vienmēr ir taisnība. Tās ir ļoti ugunīgas un nekad nelaiž garām iespēju paskandalēt. Ja jūs patiešām viņas nokaitināt, Lauvas nebaidās nolaisties līdz apvainojumiem. Un pat tad, ja tās kādreiz saprot, ka viņām nav taisnība, viņas to nekad neatzīs un apvainosies pirmās.

Skorpions

Skorpions māk strīdēties ļoti taktiski un viltīgi. Viņiem nav nepieciešams paaugstināt savu balsi un mīdīt savu pretinieku dubļos. Tie ir atriebīgi, tāpēc pat tad, ja jūs domājat, ka viss ir kārtībā, ziniet: Skorpions atceras visu. Tie bieži ir pasīvi agresīvi, un atklātas konfrontācijas vietā laiž klajā izsmieklu un uzjautrināšanos.

Strēlnieks

Parasti Strēlnieki ir miermīlīgākās un nekaitīgākās radības. Bet, ja sadusmojat Strēlnieku- viņš jums pateiks visu. Šīs uguns zīmes pārstāvji burtiski uzsprāgst no dusmām un naida, un var tikai just līdzi tiem, kas atrodas viņa dusmu rādiusā. Par laimi, atdzisis, Strēlnieks parasti klusi un patiesi atvainojas par savu uzvedību.

Mežāzis

3

Mežāzis vienmēr ir savākts un atbildīgs. Parasti no viņiem neviens negaida emocionālo uzliesmojumu. Bet dažreiz viņu dusmas ņem virsroku. Tad viņi ir gatavi kritizēt visu un visus, kas viņam apkārt. Kad viņi ir dusmīgi, tiem ir tendence vainot citus par visām viņa rūpēm un problēmām.

Kā jums ir redzams, ar šo zīmju cilvēkiem ir jābūt ļoti piesardzīgiem. Un, ja jūs esat viens no tiem- mēģiniet domāt par to, ka jūsu dusmas agrāk vai vēlāk pāries, bet jūsu izteiktie vārdi vēl ilgi paliks cilvēku atmiņās!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru