Ārsti teica, ka viņi neizdzīvos pat gadu, bet šie Siāmas dvīņi nesen svinēja 66 gadu jubileju! FOTO/ VIDEO

Ronnijs un Donnijs Geiloni  piedzima 1951.gadā. Ārstu prognoze bija šausminoša: viņi ilgi neizdzīvos. Bet brāļi ne tikai izdzīvoja, bet nesen nosvinēja savu 66. dzimšanas dienu, kļūstot par visvecākajiem Siāmas dvīņiem pasaulē!

Pasaulē ir dažādi veidi savienoto dvīņu, bet Geilonu brāļu lieta- viena no sarežģītākajām, jo viņu ķermeņi ir savienoti iegurņa līmenī. Tāpēc brāļi katru dienu dalās ne tikai fiziskajā formā, bet arī visos fizioloģiskajos procesos.

Tas ir īsts pārbaudījums jebkuram cilvēkam- tik cieši dalīties ar personīgo telpu, bet Ronnija un Donnija stāsts ir ievērojams, jo starp viņiem nav bijis dusmu un aizvainojuma. Protams, ir strīdi, jo viņi ir divas dažādas personības, kaut arī dzīvo kopējā ķermenī. Bet brāļu mīlestība ir spēcīga un aizkustinoša. Tas pats attiecas arī uz Ronnija un Donnija attiecībām ar vecāko brāli Džimu.

Dzīvot viņu ķermenī nav viegls uzdevums. Kas pilnvērtīgam cilvēkam ir viegli, tas viņiem rada nopietnu problēmu.

Ņemot vērā viņu unikālo anatomiju, brāļi nevar gulēt parastā gultā. Tāpēc viņu gulta tika speciāli izgatavota, ņemot vērā nestandarta organisma īpašības.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru