Pēc 20 mēnešiem jūs šo mazuli nepazīsiet! Tas ir īsts brīnums! FOTO/ VIDEO

Trauksmaina gaidīšana- sajūta, kas stūrgalvīgi pavada visu grūtniecības laiku. Tik daudz nepatikšanu, analīžu, bet pēc 40 nedēļām- aizraujoša tikšanās ar bērnu.

Jūs droši vien esat ievērojuši, ka tad, kad runa ir par grūtniecību, lielākā daļa vecāku ir ļoti nopietni. “Mums ir vienalga, kāds būs dzimums. Viss, ko mēs vēlamies, lai bērns būtu vesels.”

Diemžēl ne visi vecāki tiek aplaimoti ar pilnīgi veseliem bērniem. Kādam visu mūžu jārūpējas par slimu bērnu. Sagatavojiet salvetes- Pārkera Greleki stāsts saviļņo dvēseli!

Pārkers pedzima ar hidrocefāliju. Tā ir slimība, kam raksturīga neparasta cerebrospinālā šķidruma uzkrāšanās galvaskausā.

Hidrocefālija nav reta vai nedzirdēta slimība. Vien tikai ASV tā sastopama 2 no 1000 jaundzimušajiem.

Pārkeram simptomi bija ļoti smagi. Bērna smadzenes aizņēma tikai 5% no galvaskausa. Normālā situācijā tam vajadzētu būt no 90 līdz 95%.

Es no viņa neatkāpos ne soli. Es runāju, lūdzos, turēju roku, glāstīja galvu. Šī beznosacījumu mīlestība fascinēja mani. Es turēju bezpalīdzīgu bērnu, manu bērnu, un nevarēju neko izdarīt” saka Raens Greleki, slimā zēna tēvs.

Ārsti no Children’s Healthcare of Atlanta bija gatavi darboties ar Pārkeru nekavējoties. Pirmā plānoto operāciju sarakstā bija tā, kas varētu mazināt spiedienu uz galvaskausu.

Mūsu mērķis bija atvērt galvaskausa kaulus, lai atdalītu tos, kuri priekšlaicīgi saauguši. Tas ir tas, ko mēs darām. Mēs radījām Pārkera smadzenēm nepieciešamo telpu” saka Džozefs Viljams, iepriekš minētās slimnīcas plastikas un galvaskausa- sejas ķirurģijas nodaļas vadītājs.

Pēc pirmās veiksmīgās operācijas vecāki varēja vest bērnu mājās. Pēc mammas Kristijas teiktā, Pārkers pēc 4 nedēļām uzsāka fizikālo terapiju. Bērnu sagaidīja daudz grūtību, bet viņš varēja stāvēt uz savām kājām! Viņš izlaida rāpošanas fāzi, un nekavējoties sāka staigāt!

Children’s Healthcare of Atlanta darbinieki nespēj vien nopriecāties par Pārkeru. Viņi saka, ka bērnam ir mīloša sirds, un ka smaids viņa sejā nepazūd!

Pediatri Avrilu Bekfordi iedvesmoja Raens un Kristija: “Viņi pieņēma viņu bez šaubu kripatiņas. Bet bērns ir ļoti īpašs.”

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru