Ārsti teica, “vienkārši ļaujiet viņam mirt”, bet tad viņa dzirdēja viņu čukstam vārdus… FOTO

Ir grūti iedomāties kaut ko vēl briesmīgāku kā nāve. Kad nāve stāv pie mīļoto gultas, pārņem skumjas un izmisums. Ja tas notiek ar jaunu ģimeni, kurai visa dzīve vēl priekšā, tas šķiet vēl vairāk netaisnīgi un briesmīgi. Kad Danielas vīrs cieta šausmīgā autokatastrofā, ārsti ieteica viņai: ļaut viņam mierīgi nomirt. Meta ievainojumi bija nesavienojami ar dzīvību. Bet Daniela zināja, ka viņas vīra dzīve tagad ir pilnībā atkarīga no viņas. Jaunā sieviete pieņēma lēmumu, kas uz visiem laikiem mainīja abu dzīvi.

23 gadus vecā Daniela un 22 gadus vecais Mets apprecējās dažus mēnešus pēc tam, kad bija iepazinušies. Neskatoties uz savu jauno vecumu, viņi zināja, ka visu savu dzīvi vēlas dzīvot kopā.

Daudzi teica, ka viņus vada jaunības maksimālisms un vētraina kaislība, bet dažus mēnešus vēlāk notika traģēdija, kas kļuva par īstu pārbaudi viņu jūtu spēkam. Šis notikums uz visiem laikiem izmainīja mīlētāju dzīvi.

Mets lielā ātrumā traucās ar motociklu un ietriecās nepareizā vietā tieši pie šosejas novietotā automašīnā.

Ārsti Metam diagnosticēja smadzeņu traumu un vairākus lūzumus. Pēc 9 dienu uzturēšanās slimnīcā ārsti teica, ka viņš ir cīnījies pietiekami ilgi. Ārsti ieteica atvienot viņu no ierīcēm, jo bija aprēķināts, ka viņa izdzīvošanas izredzes- 10%.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru