Ārsti teica, “vienkārši ļaujiet viņam mirt”, bet tad viņa dzirdēja viņu čukstam vārdus… FOTO

Danielai nācās pieņemt lēmumu. Viņa tika brīdināta, ka, pat ja Mets brīnumainā kārtā izkļūs no komas, viņš vienmēr būs invalīds, piekalts pie gultas.

Neskatoties uz ārstu ieteikumiem, Daniela nolēma, ka viņa nekad neatkāpsies no sava vīra. Pāris tikko sācis dzīvot kopā, un viņa nevēlējās zaudēt vīrieti, kuru viņa mīlēja. Viņa pilnībā veltīja sevi vīra ārstēšanai un rehabilitācijai: viņa bija kopā ar viņu dienu un nakti.

Mets pārcēlās atpakaļ uz mājām, bet izredzes bija ļoti vājas, viņa stāvoklis neuzlabojās vairākus mēnešus, un viņš pats nevarēja neko izdarīt.

Daniela un viņas māte aprūpēja Metu visu diennakti. Papildus tam, ka šī aprūpēšana nogurdināja viņas fiziski, tas bija arī ļoti smags morāls pārbaudījums. Ir briesmīgi iedomāties, redzēt cilvēku, kurš reiz bija spēcīgs un pilns dzīvības, guļam bezpalīdzīgā stāvoklī.

Mets nevarēja pats ēst vai iet uz tualeti. Viņam nepieciešamas regulāras fiziskās terapijas un noteiktās stundās bija jādod 20 dažādu nosaukumu zāles.

Tomēr abu sieviešu centieni vainagojās panākumiem. Mēnesi pēc tam, kad viņš tika pārvests mājās, notika brīnums: Mets izkļuva no komas. Viņš atvēra acis. Tā bija neliela, bet tomēr uzvara! Mets sāka sekot mīļotās skatienam, saprata notiekošo un meitene beidzot varēja ar viņu kontaktēties.

Un pēc kāda laika Mets runāja ar Danielu. “Es cīnos” viņš teica čukstus. Tad viņa izjuta šoka un prieka maisījumu. Bet nāca arī sarūgtinājums: Mets gandrīz neatcerējās neko par viņu un viņu kopīgo pagātni.

Bet viņš nepadevās. Kopā ar mīlošo sievu viņš cīnījās par savu atveseļošanos. Viņa priekšā gaida ilgs ceļš. Viņam no jauna jāmācās runāt, kontrolēt savu ķermeni un attīstīt roku motoriku. Kas mums šķiet pašsaprotams, jaunajam vīrietim nav pa spēkam. Bet viņš cenšas no visas sirds!

Trīs mēnešus vēlāk Mets jau varēja staigāt! Viņam joprojām ir nepieciešams staigulis, jo muskuļi ir ļoti vāji, bet viņš jau varēja uzturēt sarunu un jokot, dziedāt un priecāties.

Tā ir patiešām fenomenāla atgūšanās, bet vienlaikus tas ir lieliski un ļoti grūti emocionāli.Pateicoties mīlošai sievai, Metam izdodas atlabt.

Trīs ar pusi gadus pēc negadījuma Daniela vēl cīnās par viņu. Pateicoties atbalstam, drīz viņš būs pilnīgi vesels.

Šī pāra stāsts ir neticami aizraujošs un iedvesmojošs. Šiem abiem nebija nekas, izņemot ticību un lielu mīlestību, un pat tad, ja visas prognozes bija pret viņiem, viņi turpināja cīnīties!Iespējams, šī ir patiesa mīlestība!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru