Ārsts ieteica viņai pārtraukt grūtniecību, jo bērns nevarēšot normāli dzīvot. Viņa atteicās… FOTO

1

Stīvens un Hollija, topošie vecāki, kuri atteicās sekot šim ieteikumam, sāka meklē veidu, kā glābt viņu bērna dzīvību. Cik liels bija viņu pārsteigums, kad viņi uzzināja, ka šādas slimības ir izārstētas 95% gadījumu! Bet dīvaini ir tas, ka informāciju viņi atrada internetā. Atlika tikai gaidīt izšķirošo brīdi- Tedija dzimšanu.

2

Gastrošīze, kas bērnam bija diagnosticēta, ir iedzimts defekts vēdera priekšējā sienā, kurā caur spraugu vēderā izkrīt zarnas un dažreiz citi orgāni. Tas notiek spontāni augļa attīstības laikā nabas saites un normālas ādas vietā. Šāds gadījums notiek 1 no 10 000 reižu.

3

4

Tomēr mūsdienu medicīna dod pozitīvu prognozi jaundzimušiem bērniem ar šo diagnozi. Tā notika arī ar Tediju: ar ķeizargrieziena palīdzību viņš tika izņemts pirms laika, lai zarnas, kas izspiedušās no vēdera, netiktu bojātas. Zarnas tika ievietotas īpašā silikona maisiņā un karājās bērna ārpusē.

5

Divas nedēļas vēlāk Tedija resnā zarna ievilkās atpakaļ, bet astoņas nedēļas pēc dzimšanas bērns devās mājās. Tagad viņš ir pilnīgi vesels un jautrs puika! Starp citu, Hollija pastāstīja ārstam, kurš viņai ieteica pārtraukt grūtniecību, ka viņas dēls ir piedzimis. Viņš neatvainojās, tikai apsveica viņu ar ģimenes pieaugumu.

6

Šādi stāsti notiek dzīvē. Puisim nepaveicās ar zarnām, bet paveicās ar saviem vecākiem! Bet viss varēja būt pavisam citādi, ja viņi būtu sekojuši ārsta padomam…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru