Astoņi pārsteidzošākie jūras briesmoņi, kas nokļuvuši cilvēku acīs. FOTO

Montokas monstrs

1

Nezināms radījums, kura ķermenis tika izskalots pludmalē Ņujorkas biznesa rajonā 2008. gadā. Joprojām nav zināms, kāda veida dzīvnieks tas ir. Viens no pētniekiem apgalvo, ka šis ir jenots, un viņa dīvainais izskats ir saistīts ar ķermeņa sadalīšanos un ūdens ietekmi, tāpēc organisms ir zaudējis gandrīz visu apmatojumu un daļu audu. Bet daudzi nepiekrīt šai hipotēzei, jo līdz šim precīzi nav zināms, kāda veida būtne ir atrastais ķermenis.

Bermudu briesmonis

2

Šo radījumu netālu no Bermudu salām atrada zvejnieks Teds Takers. Šim radījumam nav ne mutes, ne acu. Vēlāk zinātnieki apgalvoja, ka tā bijusi daļa no vaļa.

Tasmānijas monstrs

3

Šo sešus metrus garo monstru atrada Tasmānijas pludmalē. Tiek uzskatīts, ka arī šis ir bijis gabals no miruša vaļa, kā Bermudu briesmoņa gadījumā, jo arī šai būtnei nebija ne mutes, ne acu.

Sentaugustīnas monstrs

4

Šo radījumu atrada divi zēni, braukājot pa Sentaugustīnu Floridā. Šim briesmonim bija septiņi taustekļi. Sākumā tika uzskatīts, ka tas bijis rozā astoņkājis, bet simts gadus vēlāk tika konstatēts, ka tas ir miruša vaļa liemenis.

Stumbrs

5

Pie Dienvidāfrikas krastiem šo monstru redzēja vēl dzīvu. Liecinieki apgalvo, ka radījums cīnījies ar diviem vaļiem-slepkavām. Šis radījums bija klāts ar baltu kažoku, tam bija ziloņa snuķis un omāra aste. Bet 2010. gadā tika pierādīts, ka šāds kriptozooloģisks radījums nekad nav pastāvējis.

Ej uz nākamo lapu lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru