Astrologi nosaukuši horoskopa zīmes, kuras mēdz “apēst” savas problēmas

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem dažādu iemeslu dēļ var rasties nosliece uz apaļīgumu.

Auns

Vitāli nepieciešams, lai viss būtu skaidrs pēc viņa plāna. Ja kaut kas neiet tā, kā plānots, viņš stājas uz pašiznīcināšanas ceļa un atrod laimi ēdienā. Stresa periodos viņš var ātri pieņemties svarā.

Vērsis

Vērsim nedrīkst ieteikt nomest mazliet svara! Kad tuvinieks, draugs vai partneris paziņo Vērsim, ka viņam jārūpējas par to, kādu ēdienu patērē, viņš jūtas aizvainots. Vērsim piemīt iedzimta ietiepība, tāpēc šādas piezīmes tikai pamudina
viņu ēst vēl neveselīgāk.

Vēzis

Ēdiens Vēzim ir veids, kā tikt galā ar dažādām problēmām. Šādos apstākļos viņa galvenais sabiedrotais, kā arī mierinātājs un glābējs ir ledusskapis.

Svari

Svari ir īsteni hedonisti un meklē baudu itin visa. Šīs zīmes pārstāvjiem šāda lieta kā mērenība nav pazīstama – ne ēdienā, ne naudas tērēšanā.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži vien ļaujas galējībām. Dažreiz viņš izšķiež savu enerģiju, bet reizēm palaiž visu vaļā, labāk atslābinoties un slinkojot līdz pēdējam, un tad par viņa labāko draugu kļūst ēdiens.

Zivis

Zivis ir visdepresīvākā zodiaka zīme. Kad viņiem sāk likties, ka ir visi pamesti un liktenis ir nežēlīgs, viņi sāk ārstēt skumjas ar gardumiem un našķiem neierobežotos daudzumos.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Greizsirdības horoskops. Kas izraisa greizsirdību katras zodiaka zīmes vīrietī?

Daiļāko sieviešu horoskops. Viņām skaistumu dāvā zvaigznes!

COMMENTS

Pievienot komentāru