Astrologi: šo sievieti noturēt spēj tikai īsts vīrietis

Astrologi apgalvo, ka tikai īsts vīrietis spēj “pieradināt” nelokāmu, kaislīgu, kaislīgu, brīvu Lauveni. Un tagad jūs sapratīsiet, kāpēc.

Lauvenes kopš dzimšanas ir pieradušas pie tā, ka vienmēr ir uzmanības centrā. Ja vēlaties, lai viņa ir kopā ar jums, veltiet tai pēc iespējas vairāk laika. Atcerieties, viņa ir zemes naba un paviršu attieksmi necietīs.

Turklāt Lauvas ir reizē ļoti romantiskas un mīlīgas. Šīs sievietes var atdot jums visu savu mīlestību un maigumu. Tam nav jāierobežo viņu brīvība. Citādi jūs riskējat atrasties “melnajā sarakstā”. Ja jums izdosies pieņemt to, ka Lauvenes ir pietiekami brīvas, tad viņas ar prieku ņems jūs līdzi piedzīvojumos.

Šīm sievietēm ir daudz pozitīvu īpašību, bet ir vēl viena, ar kuru ne visi vīrieši ir gatavi samierināties. Un tā ir gatavība izraisīt skandālus. Jā, tās ir karstas, sprādzienbīstamas sievietes, kuras nekad neapstājas. Viņas viegli zaudē savaldību, ja esat viņu sakaitinājuši. Vienīgais veids, kā atgūt viņas labvēlību vietu, ir glaimi, daudz glaimu un vēl lielāki glaimi.

Pateicoties savai dabai, Lauvenes tiek uzskatīti par labākajām mīļākajām, jo viņām ir paaugstināts libido, pašvērtējums un viņas vienmēr ir gatavi jūs apbalvot ar labāko tuvību, kāda var notikt jūsu dzīvē. Jūsu prieks viņiem ir pirmām kārtām, jo šīs zodiaka zīmes kārtējo reizi gribēs pierādīt savu pārākumu.

Ja vēlaties iegūt tieši Lauvas zīmē dzimušu sievieti, pievērsiet tai maksimālu uzmanību, ļaujiet viņai saprast, ko jums vajag un ka tikai viņa ir jūsu domās un sirdī!

LASIET ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Iemīlēties var, attiecības – sarežģītas. Šajās zīmēs dzimušie ir pilnīgi pretstati

Šajos mēnešos dzimušajiem viss pa spēkam!

COMMENTS

Pievienot komentāru