Astroloģiskā prognoze 2019. gadam. Kā mūs ietekmēs planētas?

Foto – Pixabay

No vienas puses, 2019. gads pretendē uz notikumu ziņā neparedzamākā perioda godu, no otras – var kļūt par kaut kādas vispārējas aizspogulijas gadu, kurā atradīsies vieta nekaunīgai propagandai un meliem, provokācijām un politiskām afērām, insinuācijām un apmelojumiem.

Jebkurā gadījumā ļoti iespējamas dažādas superkombinācijas, turklāt ne tikai politikā. No otras puses, optimistisks skats uz situāciju liek atcerēties, ka reizēm “dubultais dibens” var izrādīties no zelta.
2019. gadā ideoloģijas būs trīs planētu: Saturna, Neptūna un Jupitera ietekmē. Šie trīs debesu ķermeņi būs īpaši spēcīgi, un tos nedrīkst ignorēt!

Visas trīs planētas visu gadu (Jupiters līdz decembrim) atradīsies savās spēka zīmēs, kas ir to galvenā skatuve, un šis fakts vien jau daudz pastāsta.

Bet, ja ņem vērā, ka 2019. gadā tikai šīs planētas būs precīzos savstarpējos aspektos (Urāns un Plutons atpūtīsies), var ar pārliecību runāt par to dominējošo ietekmi. Tieši Neptūns gada gaitā tiksies precīzā aspektā ar Saturnu un trīs reizes būs saspringtā kombinācijā pret Jupiteru.

Šim gada, precīzi izsakoties, “programmnodrošinājumam” pievienosies svarīgs simbols – Neptūna devītnieks, kas noslēdz gada skaitlisko rindu, kā arī mānīgi divējādo enerģiju pastiprinošais Neptūns un Jupiters.

Pārejot pie šo konfigurāciju prognozēm vai sintēzes, jāapvieno ne tikai apskatīto planētu ietekmes principi, bet arī pretrunas starp pašām planētām.

Piemēram, Saturns nosprauž robežas, bet Neptūns tās izplūdina, Saturna loģika un pragmatisks konfliktē ar Neptūna iracionalitāti – tāpēc pat harmoniskie šī pāra aspekti var nest pretrunas un disonansi.

Raksturīgi, ka spriest, kurš uzvarēs vai būs spēcīgāks – Saturna dogmatisms un kārtība vai Neptūna skepticisms un izklaidība, ir bezjēdzīgi, jo uzvarēt var arī “dogmatiskais skepticisms”.

Dažādos gada periodos šis konflikts pastiprināsies un veidos kādus tematiskus notikumus, bet spilgtākā šai ziņā būs janvāra otrā puse un februāra sākums, jūnijs, septembris un novembris. Kopumā tomēr vairāk akcentēta būs Neptūna ietekme uz 2019. gadu.

Ideoloģijas līmenī gada programma var veicināt visu veidu fanātisma, jo īpaši – reliģiozā – uzplaukumu, vadoņu un elku dievināšanu, bet Saturna un Neptūna saikne lieliski ilustrē, piemēram, marksisma-komunisma doktrīnu.

Šajā programma kopumā iekļaujas arī politisko sistēmu pārkārtošanās, partiju bloku un slepenu savienību veidošanās.

Tomēr jau tagad var ar pārliecību runāt par to, ka šāda planetārā aina (zelta dibens!) var spilgti un konstruktīvi ietekmēt radošo jomu, tostarp mūziku, teātri un kino, kā arī glezniecību un fotogrāfijas mākslu. Var rasties jauni un topoši šedevri, projekti dažādos mākslas veidos.

Gads būs samērā intensīvs arī ticības un reliģijas, filozofijas un zinātnisku strīdu, dažādu atklājumu ziņā. Bet arī te iespējama dažādu sektu veidošanās vai aktivizēšanās, un tās, kā likums, ir destruktīvs spēks.

Sabiedrības uzmanības lokā var nokļūt arī praktiskākas jomas, piemēram, naftas un gāzes tirgus, alkohola, tabakas un medikamentu tirdzniecība, viss, kas saistīts ar ķīmiju, kā arī migrantiem un ūdens resursu apsaimniekošanu, nodokļi, tūrisms. Tāpat iespējami korupucijas skandāli.

Avots: “DailyHoro”

Pievienot komentāru