Atbildes uz visiem jautājumiem no tiem, kas tic pasaules sazvērestības teorijai! Vai tiešām mēs esam tikai marionetes…

6.Tieši priekš tā, lai mazinātu cilvēces skaitu, mūsu planētas bagātākie un slavenākie cilvēki sponsorē bezmaksas vakcināciju nabadzīgajās valstīs. Ilgtermiņā šīs vakcīnas izraisīs neauglību meitenēm.

7.Ūdenim tiek speciāli pievienots fluors. Tā cilvēki kļūst paklausīgi valdībai. Atšķirībā no lielākas daļas Eiropas valstīm, ASV ūdens tiek nevis hlorēts, bet fluorēts. Pastāv viedoklis, kā vācieši un krievi speciāli jauca klāt karagūstekņu dzeramajam ūdenim fluoru, lai tie kļūst paklausīgi.

8.’‘Titānika” bojāeja bija izplānota. Šī teorija vēsta, kā toreiz nogrima nevis ”Titāniks”, bet gan ”Olimpiks”, jo tas esot bijis bojāts avārijā, un tad to kuģu īpašnieki samainīja viņus vietām un nogremdēja ”Titānika” vietā, lai iegūtu apdrošinājumu. 

9.Visas elektroniskās un radiotehniskās ierīces spēj izsekot savus īpašniekus: tajās ne reizi vien tika atrastās slēptās kameras un mikrofoni, kā arī datu pārraides shēmas, kas spēj nodot šifrētus signālus caur internetu vai radioviļņiem. Un vispār – visi sociālie tīkli, tāpat kā viss internets tika radīti, lai manipulētu ar cilvēkiem un tiek stingi kontrolēti ar speciāliem dienestiem.

10.Naftas un gāzes ražošanas kompānijas traucē elektromobiļu radīšanai un ieviešanai. Runā, kā jau krietnu laiku atpakaļ mēs varējam pāriet uz alternatīviem enerģijas avotiem, bet tas ir pilnīgi neizdevīgi tiem, kam pieder naftas un gāzes ražošanas kompānijas.

Tas ne tuvu nav viss saraksts. Pastāv vēl daudz dažādo viedokļu un teoriju par dažādiem vēsturiskiem notikumiem, ņemot vērā pasaules kārus un pat dabas katastrofas. Pastāsti mums komentāros, vai tu tici sazvērestības teorijai, jeb arī tu esi cilvēks, kurš tic, kā viss notiek tā, kā tam jānotiek, un kā viss ir atkarīgs no paša cilvēka rīcības. Un neaizmirsti dalīties ar šo interesanto informāciju ar draugiem sociālajos tīklos!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru