Atklājam horoskopa zīmju intīmos noslēpumus!

Strēlnieks

Strēlnieks ir elegantas un pārliecinātas sievietes, kas vienmēr zina, kā pareizi sevi pasniegt. Mīlestībā Strēlnieces ir ļoti romantiskas, atceras pirmo randiņu un glabā visas mīlestības vēstulītes. Tomēr viņas ir pārliecinātas, ka mīlas noslēpums arī ir noslēpumus, kas jāglabā pie sevis. Neviens nekad nezina, ko īsti Strēlnieks domā.

Vai esi iemīlējies Strēlniecē? Tev ir paveicies! Neviena sieviete tevi neskūpstīs tik saldi kā tā, kas dzimusi Strēlnieka zīmē. Tas viss ir tāpēc, ka viņa zina atšķirību starp banālu aizrautību un patiesu mīlestību.

Mežāzis

Mežāži ir pieraduši sasniegt vēlamo par katru cenu. Ja tev radušies kādi jautājumi par sarežģīto karjeru, dodies pēc padoma pie Mežāža- sievietes – viņa noteikti zina, ko darīt. Mežāži ir pieraduši kustēties uz priekšu un uzsvērt savus sasniegumus. Un, ja viņi par kaut ko ir iekarsuši, tad ir gatavi uz visu, lai sasniegtu savus mērķus.

Viss, ko viņa vēlas dzirdēt no jums – tie nav mīlestības vārdi, nē. Atcerieties šo frāzi: “Mīļā, tu esi visgudrākā un kompetentākā sieviete, ko esmu saticis!” Ticiet man, viņa būs laimīga… Un, ja jums paveiksies izveidot attiecības ar Mežāzi sievieti, jūs varat būt pārliecināti, ka labāks partneris vienkārši neeksistē!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – sievietes ir mīlošas un uzticīgas, bet tajā pašā laikā viņas vairāk par visu pasaulē novērtē personisko brīvību. Ieslodzīt viņu mājsaimniecības pienākumos, visticamāk, neizdosies, pretējā gadījumā viņi vienkārši nobeigsies, bet tu būsi vīlies. Ūdensvīrs – sievietes ir mīlošas, bet vieglprātīgas viņas var šķist tikai tiem cilvēkiem, kuri nav atklājuši viņu dziļās dvēseles noslēpumus.

Ja jums vajag ne tikai aizrautību, bet mīlestību, tad Ūdensvīra sieviete ir tas, kas jums nepieciešams. Viņa precīzi zina, kad viņas partnerim vajag mieru un rūpes, bet kad kaislību un prieka asaras.

Zivis

Zivis ir sievietes līdz kaulu smadzenēm. Viņas novērtē, kad vīrietis spēj dot viņām drošības sajūtu. Viņām patīk tas, kad viņi atver durvis automašīnai, novieto krēslu un aplej ar komplimentiem. Viņas ir sievietes! To, ko lielākā daļa sieviešu uzskata par banālu, Zivis spēj novērtēt.

Neatkarīgi no tā, cik sen esat pazīstams ar sievieti-Zivīm, viņa vienmēr jums dos iespēju baudīt izklaidi ar viņu. Zivju īpašības padara viņas par labākajām sievām. Bet tikai atcerieties, ka jūs nevarat nodot Zivis! To viņas nekad nepiedod.

Tagad tu zini visu zodiaka zīmju intīmos noslēpumus!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru