“Atrodi citu vīrieti, kas jūs nodrošinās.” Madara Kiviča citē bijušā vīra zemiskos izteikumus

Foto – www.facebook.com/madara.kivica

Kamēr Latvijas sabiedrība turpina uzmanīgi sekot mūziķa Andra Kiviča izdarībām soctīklos, viņa bijusī sieva un trīs bērnu māte Madara sirdssāpēs pēc šķiršanās dalījusies ar izdevumu “Kas Jauns”.

Pēc viņas vārdiem, Andris aizejot netaupījis īpaši zemiskus izteikumus, tostarp iesakot viņai sameklēt citu, vīrieti, kurš uzturēs gan Madaru, gan bērnus.

Madara ir sašutusi, ka par viņu runā kā par uzturamu sievieti, lai gan viņa strādājusi jau iepriekš un meklē piepelnīšanās iespējas arī tagad.

“Viņš man, kad gāja prom no mājām, teica: “Tev tagad ir uzdevums atrast vīrieti, kurš jūs nodrošinās.” Uzskatu, ka tas ir zemiski,” atklāja Madara, uzsverot, ka nevienam citam vīrietim nav jāuzņemas atbildība par abu bērniem, raksta “Kas Jauns”.

Bijusī sieva esot pārtraukusi ar Andri komunicēt, kad viņš alkohola reibumā zvanīja viņai un draudēja, bet skaidrā, zvanījis un stāstījis, cik viņam grūti klājoties.

Andris Kivičs, aizejot pie sabiedrības dāmas Lienes Skulmes, paziņojis par nodomu šķirties, tomēr ar pabalsta maksāšanu savām trim meitām, kas dzimušas laulībā ar Madaru, sevišķi dāsns neesot.

Viņš arī atklājis, ka starp bērniem un savu dzīvi izvēlas “savu dzīvi”.

Pievienot komentāru