Bagātības un nabadzības enerģija. Ar ko tās atšķiras?

Nabadzības un bagātības enerģija atšķiras, un tās pēc sava rakstura ir pretēji spēki, kurus mēs apzināti vai neapzināti ielaižam savā dzīvē.

Ar ko tās atšķiras? Vai iespējams, esot nabadzīgam, sākt izstarot bagātības enerģiju? To mums nemāca skolās, augstskolās, nestāsta darbavietās. Protams, jo valstij nav vajadzīgi bagāti un neatkarīgi cilvēki, tai vajadzīgi sistēmas vergi, kuri pašu nepieciešamāko lietu iegādei nenogurstoši strādās, nodrošinot augstu produktivitāti.

Pētījumu rezultāti jau sen parādījuši – ja nabadzīgs cilvēks sāks rīkoties tā it kā viņš ir bagāts, tad viņa enerģija izstaros vibrācijas, kas piesaista naudu. Taču, kā saprast, ka vajag rīkoties, ja jūs nekad neesat bijis bagāts? Ko vajag darīt, par ko domāt? Kā attiekties pret naudu? Lai atbildētu uz šiem jautājumiem, aplūkosim kritērijus, kuri raksturo bagātības un nabadzības enerģiju.

Nabadzības enerģija

1. Netīrība un nekārtība
Pievērsiet uzmanību, ka trūkums vienmēr ir tur, kur ir netīrība. Mājoklī valda nekārtība, lietas izmētātas, logi nemazgāti. Nauda mīl tīrību – ja tās nav, tad nav arī naudas.

2. Veci krāmi
Nevajadzīgas lietas, kuras netiek izmantotas, rada enerģijas blokādi, traucējot naudas cirkulācijai. Ja neatbrīvojas no vecā, tad nav kur ienākt jaunajam. Ir cilvēki, kuriem pastāvīgi vajadzīga nauda, bet viņi šim punktam absolūti nepiekrīt. Pusi šo ļaužu mājokļa aizņem lietas, kuras viņi nav lietojuši gadus divdesmit. Kāpēc tāds paradokss?

Vienkārši viņi šīs lietas neuzskata par krāmiem! “Bet ja nu noderēs?” viņi saka, nonākot šausmās no domas vien, ka vecos krāmus vajag izmest. Tā ir gan vecas mēbeles no vecvecmāmiņas, gan grāmatas, kuras neviens nav lasījis un diez vai kādreiz lasīs, gan apģērbs no aizpagājušā gadsimta.

3. Neveselīga ekonomija
Ko tas nozīmē? Tas ir tad, kad katrs lieks cents tiek atlikts “nebaltai dienai”. Tas ir tad, kad zeķubikses tiek sašūtas tikpat reižu, cik tās saplīst. Zem biksēm taču tik un tā nav redzams! Kad apakšveļa ir novalkāta līdz tādai pakāpei, ka to uzvilkt jau ir pretīgi. Tomēr tā joprojām tiek nēsāta.

Tāpēc, ka naudu, kas tiek krāta zeķē, tādām muļķībām tērēt nedrīkst. Tā taču ir “nebaltai dienai”. Ja nu kāds saslimst vai nomirst. Maz kas var notikt! Šāda sevis programmēšana ne tikai izplata nabadzības enerģiju, bet arī piesaista nepatikšanas!

4. Aizliegums sapņot
Tas ir tad, kad veikala vitrīnā jūs redzat skaistu kleitu, un tā vietā, lai iedomātos, kā tā varētu izskatīties uz jūsu auguma, uzreiz nodomājiet: “Mēs nevaram sev to atļauties”. Tas ir tad, ka jūsu laulātais draugs sapņaini runā par izbraukumu pie jūras, bet jūs viņam pārmetoši sakāt: “Nu kāda jūra, bērnam vajag drēbes!” Tādējādi jūs programmējat savu nākotni nabadzībai! Galu galā – ja jums pašlaik ir problēmas ar naudu, tas nepavisam nenozīmē, ka pēc pusgada jūs nevarēsiet aizbraukt uz jūru vai nopirkt kleitu. Visums ir pārpilns, un jebkurā brīdī var jums sniegt jebkādas iespējas. Bet jūs neļaujat to izdarīt. Jūs taču labāk zināt, ka naudas jums nav un nebūs!

Bagātības enerģija

1.Tīrība mājās
Tīrs koridors, jo caur ieejas durvīm nauda ienāk mājoklī. Tīras istabas, jo nauda tur glabājas. Tīri logi, jo tie ir vārti uz nākotni metafiziskā līmenī. Tīra vannas istaba un tualetes pods, jo saskaņā ar fenšui caur to nauda aiziet.

2. Lietderīgas un nepieciešamas lietas
Tās ir lietas, ko jūs izmantojat vismaz reizi gadā. Ja mājās glabājas grāmatas, kuras jūs pārlasāt retāk un nevarat izmest, tas nozīmē, ka reizi gadā vajag tās pārkrāmēt un no katras grāmatas saudzīgi notīrīt putekļus. Tad enerģijas stagnācijas šajā vietā nebūs.

3. Pareizas domas
Jūs varat to atļauties. Gan skaistu kleitu, gan atvaļinājumu pie jūras, gan jaunu automašīnu. Iztēlojieties, ka tas viss jums jau ir. Vizualizējiet sevi jaunā kleitā, sēžot pie stūres jaunai automašīnai, kas dodas uz jūru. Un tas noteikti notiks jūsu dzīvē. Galvenais ir tam ticēt un dot Visumam iespēju īstenot jūsu sapņus.

4. Labdarība
Bagātības enerģija noteikti rodas tur, kur notiek līdzvērtīga apmaiņa: dot-saņemt. Ja jūs pelnāt naudu un tikai to krājat vai tērējat savām vajadzībām, līdzsvara nebūs.

Vai esat dzirdējuši par tādu jēdzienu, kā atdot desmito tiesu? Tikai agrāk to ziedoja baznīcai, bet tagad var vienkārši palīdzēt cilvēkiem, kam tas nepieciešams. Šā ieteikuma izpilde piesaistīs jūsu dzīvē bagātības enerģiju, galvenais, lai nauda nekļūtu jums par dievu. Saglabājiet savā sirdī patiesās vērtības un atcerieties, ka materiālie labumi pastāv cilvēkam, nevis cilvēks materiālajiem labumiem.

Avots: “happyphilosophy.ru”

COMMENTS

Pievienot komentāru