Attiecību horoskops MEŽĀZIM. Kāda tuvībā ir sieviete, kāds – vīrietis?

Atrodas Saturna aizbildnībā. Mežāzis ir izturīgākā un stabilākā no Zodiaka zīmēm. Mežāža dzīve iedaļas astoņu gadu ciklos. Tātad katram astotajam dzīves gadam jābūt notikumiem bagātam.

Sieviete. Viņa kļuvusi par spēcīgu emociju upuri, jo nespēj atšķirt seksu no mīlestības. Viņa iemīlas savos partneros. Šīs ciešās savstarpējās saites rada ierobežojumus un barjeras viņas ceļā uz laimi.

Viņa ir seksuāla un jutekliska, tādēļ bieži sastop grūtības un paliek neapmierināta. Ne daudzi vīrieši viņai iepatīkas.

Bieži jau agrā jaunībā impulsīvi apprecas, ātri un pēkšņi iemīloties vēl pirms spēj izprast un iepazīt sevi. Turklāt viņai šķiet, ka tā ir vienīgā mīla viņas dzīvē. Viņa jau sen nes ģimenes slogu, kad viņas draudzenes tikko sāk eksperimentēt šajā jomā. Viņa radīta vienīgi vētrainām kaislībām.

Pirmajos seksuālajos piedzīvojumos viņa pārdzīvo kaislīgu vēlēšanos. Viņa mēdz būt agresīva un greizsirdīga, tomēr ne#piedod šīs īpašības savam partnerim.

Atbildības nasta neļauj tai pamest ģimeni, bet, ja tas notiek, viņa ātri vien saietas ar citu vīrieti, lai justos noslogota ar jauniem sakariem. Seksā viņa sasniedz baudas kalngalus, ko pazīst nedaudzi izredzētie.

Vīrietis. Klasisks Mežāzis ir pagāns. Dzīve — neizsmeļams prieka un laimes avots, tādēļ, pēc Mežāža domām, to nedrīkst izlietot velti. Dzīve tam ir lielākā vērtība, bet tās izpausmēs sekss — lieliskākā mistērija, kuru viņš paceļ līdz reliģijas līmenim. Mežāzim tas par 90% ir psiholoģisks, emocionāls pārdzīvojums, kurā jāpiedalās ne tikai ķermenim.

Mežāzis dievina fizisku baudu, taču tiecas pēc kā lielāka. Pilnīgu apmierinājumu viņš gūst, ja var iegrimt pārdzīvojumos un izjūtās līdz samaņas zudumam. Mežāzis nepazīst seksu bez psiholoģiskiem pārdzīvojumiem.

Emocionālais sakars ar vienu no partnerēm izslēdz iespēju nodarboties ar citām.

Mežāzis mēdz būt nelaimīgākais starp vīriešiem, bet var būt arī laimīgāks kā jebkurš cits. Par uzticamu draugu tas nebūs daudziem. Apkārtējie par viņu maz zina, jo lielākoties viņš pārāk noslēdzies.
Labvēlīga savienība ar Jaunavu, Vērsi, Mežāzi. Nelabvēlīga savienība ar Aunu, Svariem, Vēzi.

Pievienot komentāru