Auto un ezoterika. Aizsardzības rituāli, numura maģija, krāsas nozīme


Mašīnas numurs

“Pareizi izvēlēts automašīnas numurs aizvedīs jūs uz paradīzi,” apgalvo filozofs un okultās pasaules autoritāte Jontens Dordžē, kurš no numeroloģijas viedokļa analizējis, kā automašīnu numuri spēj piesaistīt naudas smalkās enerģijas, tādējādi veicinot sava īpašnieka finansiālo labklājību.

Noteikt automašīnas numeroloģisko indeksu ir pavisam vienkārši: jāsaskaita visi numura cipari, reducējot summu līdz vienzīmes skaitlim (burti netiek ņemti vērā). Piemēram, automašīnas numurs ir 456. Summa ir 4+5+6=15=1+5=6. Tātad šajā gadījumā automašīnas numeroloģiskais indekss ir 6.

Ko liecina šie indeksi no 1 līdz 9?
Viens

Šis automobilis vairāk paredzēts lietišķiem braucieniem uz ārzemēm un lielu izdevīgu darījumu līgumu parakstīšanai.

Divi
Šī automašīna vairāk paredzēta dažādu objektu apmeklējumiem un pārbaudes braucieniem.

Trīs
Šīs automašīnas darbības “lauks” ir braucieni, kas saistīti ar kredītu ņemšanu un došanu.

Četri
Automašīna ar šādu numura indeksu ir vēlama radošiem cilvēkiem: tā stiprinās viņu materiālo stāvokli un ļaus mierīgi radīt savus garabērnus.

Pieci
Automašīna ceļojumiem. Ar to droši var doties atpūtas un izklaides braucienos.

Seši
Ja gribat nodrošināt sev mierīgu ģimenes dzīvi, biežāk sēdiniet visus savus mājiniekus šajā mašīnā un kopā ar viņiem dodieties tuvākos vai tālākos izbraukumos.

Septiņi
“Septiņnieks” ir vienpatis. Tiem, kuri raduši pelnīt naudu, strādājot vienatnē, vajadzīga mašīna tieši ar šādu numura indeksu.

Astoņi
Automobilis, kura numura indekss ir astoņi, ir ļoti piemērots cilvēkiem, kas nodarbināti nekustamo īpašumu jomā. Tas palīdzēs noslēgt daudzus izdevīgus darījumus.

Deviņi
Mašīna ar šo numura indeksu savukārt visvairāk piemērota tiesību sargājošo sfēru darbiniekiem un cilvēkiem, kuriem bieži nākas apmeklēt sabiedriskās iestādes.

Vēl daži padomi par auto – nākamajā lapā!

Pievienot komentāru