Zemiski: Kāds izmanto Bezvests.LV vārdu krāpnieciskās interesēs!

“Pēdējā laikā kļūst aizvien vairāk gadījumu, kad kaut kādas šaubīgas personas sevi uzdod par BEZVESTS.LV brīvprātīgajiem, kaut arī viņiem nav nekāda sakara ar mūsu organizāciju.Par šādiem faktiem mūsu brīvprātīgajai meklēšanas organizācijai ziņo bezvēsts pazudušo tuvinieki”, kuri cerībā atrast savus mīļos, uzticas cilvēkiem, nepārbaudot to piederību mūsu organizācijai, un rezultātā kļūst par krāpšanas upuriem,” Facebook vēsta pazudušu cilvēku meklēšanas organizācijas BEZVESTS.LV pārstāvji.

Lūk, kas teikts organizācijas paziņojumā.

Mēs noskaidrojām, ka kāds vienkārši izmanto mūsu organizācijas vārdu, kuru mēs esam 9 darba gados godam nopelnījuši ar sava meklēšanas darbu rezultātiem. Pa šiem gadiem BEZVESTS.LV brīvprātīgie ir izbraukuši meklējumos 780 reizes, ir atraduši 104 cilvēkus. Uz šodienu BEZVESTS.LV – ir Latvijā vienīgā oficiāli reģistrētā brīvprātīgā pazudušu cilvēku meklēšanas organizācija, kura darbojas likuma ietvaros un ciešā sadarbībā ar policiju.

Esat uzmanīgi un neuzķeraties uz krāpniekiem! Katram pastāvīgajam BEZVESTS.LV brīvprātīgajam, kas ir izgājis apmācību un viņam ir meklēšanas darbu pieredze, ir BEZVESTS.LV izdota personiska apliecība (žetons). Nekautrējieties un pajautājiet, kas ir šis cilvēks, kas piedāvā Jums palīdzību, no kādas organizācijas viņš ir, un kādu mērķu vadīts ir ieradies pie Jums.

Ja Jums rodas aizdomas par krāpšanu, droši zvaniet mums pa tālruņa numuru 22 084 084 vai policijai pa telefonu 110

Pievienot komentāru