Būsi pārsteigts uzzinot, kam iPhone telefonos domāta atvere starp kameru un zibspuldzi?

Kabatas elektroniskās ierīces pēdējos gados ir kļuvušas tik uzlabotas, ka lielākā daļa to īpašnieku neizmanto pat pusi no visām to sīkrīku iespējām. Turklāt dažreiz viena vai otra korpusa elementa funkcija paliek neizzināta.

Visticamāk iPhone īpašnieki būs ievērojuši savai ierīcei dīvainu caurumu starp kameru un zibspuldzi tālruņa aizmugurē. Daudzi uzskata, ka šī nezināmā elementa funkcija paliks noslēpumā, tāpēc mēs centīsimies šo noslēpumu gaisināt.

Ja labi ieskatīsieties, jūs ievērosiet, ka atvērums ir slēgts ar speciālu sietu, burtiski aiz tā ir paslēpts skaļrunis. Patiesībā, tur tiešām ir izvietota elektroniska ierīce, taču nevis skaļrunis, bet mikrofons.

2

Šis otrs mikrofons ir nepieciešams, lai tiktu galā ar apkārtējās vides troksni un attīrītu mūsu runu sarunas laikā no liekām skaņām.

3

Trokšņu samazināšana ir ne tikai Apple ierīcēm, bet arī daudziem citiem viedtālruņiem. Rūpīga acs var pamanīt mazos caurumus augšējā malā vai uz aizmugures arī citu zīmolu tālruņiem.

4

Trokšņu slāpēšanas mikrofoni ir uzstādīti tā, lai sarunas laikā tie būtu pēc iespējas tālāk prom no runātāja mutes, jo tiem ir nepieciešams fiksēt nevis balsi, bet fona troksni.

5

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru