Četras horoskopa zīmes īpaši izjutīs 12. decembra Pilnmēnesi

Dvīņi
12. decembra Pilnmēnesim tuvajās dienās iespējamas saskarsmes problēmas, var pasliktināties attiecības ar tuviniekiem un partneriem.

Šajās dienās var noslēgties attiecības, kāds agrāk sākts projekts vai darbs. Var kļūt skaidra kāda situācija. Slēptais var atklāties. Nav izslēgta slikta pašsajūta, veselības problēmas.

Jaunava
12. decembra Pilnmēness iezīmē tavu desmito māju, kas saistīta ar karjeru, reputāciju un stāvokli sabiedrībā.

Var noslēgties kāds darba posms vai attiecības ar partneriem vai darba devēju. K’du gaida atlīdzība par centību vai paaugstinājums darbā.

Ja tuvākajā laikā nemainīsi saskarsmes stilu attiecībās ar tuviniekiem, riskē sabojāt attiecības un pavadīt svētku sezonu vienatnē.

Strēlnieks
12. decembra Pilnmēness “trāpīs” tavā septītajā mājā, kas attiecas uz partnerību un attiecībām, tāpēc problēmas kļūs asākas tieši saskarsmes jomā.

Nenoturīgas attiecības var beigties, bet stabilas – pāriet jaunā līmenī. Šajā laikā var tikt pielikts punkts kādam līgumam, notikt pāreja citā darbā vai amatā.

Zivis
Izjutīsi Pilnmēness spēku, bet ne tik spēcīgi, kā to varētu gaidīt. Šajā laikā daudzus gaida pārmaiņas attiecībās ar tuviniekiem un mīļotajiem.

Pilnmēness sniegs lielisku iespēju pārskatīt to, kā tu ieguldi enerģiju attiecībās. Jāiemācās ievērot līdzsvaru starp privāto dzīvi un darbu, lai rastu pietiekami daudz laika mīlestībai.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru