Četras horoskopa zīmes īpaši izjutīs 12. decembra Pilnmēnesi

12. decembrī Pilnmēness iestājas uz Dvīņu-Strēlnieka ass. Beidzamais 2019. gada Pilnmēness būs īpaši nozīmīgs, jo tā noslēdzošo fāzi iezīmēs Saules aptumsums 26. decembrī.

Pilnmēnesim tuvās dienas būs kādas tēmas noslēgums saistībā ar attiecībām un partnerību. Šī laika apstākļi var prasīt izmaiņas plānos, attiecību stilā vai iesāktajos projektos.

Pilnmēness notiks kvadratūrā ar Neptūnu, ilūziju un maldināšanas planētu. Šajā laikā izgaismosies sekas situācijām, kad vēlamais pieņemts par esošo. Tas ir atmaskojumu laiks, maldu un slepenu darbību atklātībā nākšanas laiks.

LASI ARĪ Kā izvairīties no lāsta un citām nepatikšanām piektdien, 13. decembrī? Desmit ezoteriķu brīdinājumi

Venera šajās dienās atradīsies savienībā ar Saturnu un Plutonu Mežāža zīmē, un tas nozīmē vērtību un attiecību atjaunošanas un pārskatīšanas periodu.

Ja kādam šajā periodā uzkrājušās neatrisinātas problēmas, bet darbi atstāti pašplūsmā, var gaidīt, ka šīs problēmas saasināsies un pievienosies jaunas.

Attiecībās, finanšu jomā, darbā un biznesā iespējamas nopietnas grūtības, neizdošanās, zaudējumi, ierobežojumi līdz pat šo procesu pilnīgai sagrāvei.

LASI VAIRĀK. 12. decembrī – īpašs Pilnmēness. Kā to pavadīt rekomendē astrologi?

Pozitīvajos variantos, nopietni sagatavojoties un pareizi plānojot, šajā laikā var noslēgt izdevīgas ilgtermiņa partnerības, līgumus un darījumus. Var sākties romantiskas attiecības, tikt noslēgtas laulības, likti pamati cieņai un atbildībai.

Saules aptumsuma tuvošanās padara visus šī perioda notikumus īpaši svarīgus visas dzīves griezumā.
Pilnmēness ietekmēs visus, bet šīs četras horoskopa zīmes jo īpaši.

Kuras tās ir, lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru