Četras horoskopa zīmes, kuras interesē tikai nopietnas attiecības

Zodiakā ir četras zīmes, kuru pārstāvjus neinteresē paviršs flirts un dienesta romāni, apgalvo astrologi.
Viņi rēķinās ar dziļām, savstarpējām attiecībām un sapratni.

Zivis (19.02 – 20.03)

Domājams, visjūtīgākā un emocionālākā horoskopa zīme. Vēlas dziļas emocionālas saiknes, sapratni un atsaucību. Zivis lēnām un ar grūtībām pierod uzticēties citiem cilvēkiem.

Droši vien tāpēc viņām vajadzīgs ilgāks laiks otra cilvēka pieņemšanai un stabilākas attiecības.

Īstermiņa attiecības un paviršas iepazīšanās Zivīm nav piemērotas.

Ūdensvīrs (21.01 – 18.02)

Ūdensvīrs daudz laika un spēku velta pats savām domām un ģeniālajām idejām, viņam patīk vienatne, analīze, iedziļināšanās. Parasti viņa apkārtējo cilvēku lokā ir draugi un paziņas, bet ilgi var nebūt mīļotā cilvēka.

Tomēr, ja Ūdensvīrs izlemj par labu attiecībām, tās ir ilgas, nopietnas un pārdomātas.

Vēzis (21.06 – 22.07)

Ļoti sentimentāla, romantiska, mājas mīloša zīme. Veido attiecības uz pilnīgas savstarpējas uzticēšanas pamatiem, atklātības un savstarpējās cieņas pilnas.

Vēža attiecības parasti ir ļoti stabilas un noturīgas. Viņam patīk uzzināt visu iespējamo par otru cilvēku, pirms spert soli attiecību veidošanas virzienā.

Skorpions (24.10 – 21.11)

Skorpions, kas apveltīts ar neparastu enerģētiku un intuīciju, savu pazīšanās loku izvēlas ļoti rūpīgi. Tas attiecas gan uz draugiem, gan mīļoto cilvēku.

Skorpiona uzticēšanās, draudzības un mīlestības otra puse – ārkārtēja greizsirdība un īpašnieciskums, bet tas parasti netraucē izveidot ilglaicīgas un noturīgas attiecības.

COMMENTS

Pievienot komentāru