“Mans dēls ir viens no simtiem laimīgo, kas dzimuši pēc ķīmijterapijas.” Dvēseli plosošs stāsts. FOTO

Fotogrāfe Bonija Hassi ik gadu organizē akcijas saviem klientiem, piedāvājot divām vai trim sievietēm bezmaksas fotosesiju. Kad Bonija izlasīja Marijas Krīderes stāstu, viņai nebija šaubu par uzvarētājas izvēli.

Marija uzzināja savu diagnozi, kad viņa bija stāvoklī. Viņai priekšā stāvēja mastektomija, ķeizargrieziena operācija, dzemdes izņemšana, 16 ķīmijterapijas, 25 staroju terapijas.

Neskatoties uz visiem riskiem, kas var rasties, grūtniecēm ieteicams ārstēt vēzi. Tāpēc Krīdere izgāja visas nepieciešamās procedūras un dzemdēja veselīgu zēnu.

13. aprīlī mazais Logans pirmo reizi ieraudzīja pasauli, un Bonija Hassi bija slimnīcā, lai iemūžinātu mazā brīnumiņa nākšanu pasaulē.

Zēna dzimšana kļuva par ārkārtēju un neticami emocionālu pieredzi mātei un fotogrāfei: “Šīs ir unikālas emocijas, bet man vissvarīgāk bija redzēt dēlu dzīvu un vselu. Grūtniecības laikā es saņēmu ārstēšanas kursu. Mana dēla dzimšana apstiprina, ka viss, ko ārsti man teica, bija taisnība, zēns piedzima pilnīgi vesels.”

Fotogrāfe teica, ka viņu pārsteidza ārstu un medmāsu darbs, kas ļoti uzmanīgi rūpējās par Mariju.

Kad Krīdere ieraudzīja Logana piedzimšanas bildes, viņa sāka raudāt: “Bonija spēja uztvert visas emocijas – no nervozitātes līdz satraukumam pirmsoperācijas procesā, atvieglojumu, prieku un operācijas sāpes. Man patīk bildes! Jā, mēs to izdarījām!”

Fotogrāfe bija laimīga, ka jaunajai mammai patika viņas darbs: “Kad es uzzināju stāstu par Mariju, vispirms es gribēju viņu aizsargāt, nevis radīt kaut kādus vīrus-fotoattēlus. Man nebija nozīmes, vai šie attēli tiks novērtēti tīmeklī.”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru