Četras horoskopa zīmes, kuras izprast ir praktiski neiespējami


Četras horoskopa zīmes ir ļoti grūti izprast, lai arī šķiet, ka šos cilvēkus pazīstam jau sen.

Gadās, ka cilvēks ir interesants tieši savas komplicētās dabas dēļ, un mēs esam gatavi veltīt vai visu dzīvi, lai iepazītu viņu. Vai esi saticis cilvēkus, kuri sākumā varbūt arī nešķiet tik pievilcīgi, bet vēlāk izrādās, ka ar viņiem var runāt par visu, atklāti un patiesi?

Vēzis
Vēži ir slaveni ar svārstīgo garastāvokli, bet tāds ir viņu raksturs. Viņi nereti savas problēmas citiem neizpauž, bet iekšēji pārdzīvo, un tas arī ietekmē noskaņojumu. Ģimene Vēzim ir ļoti svarīga, arī tā var izraisīt emociju vētras. Turklāt Vēzis, kā likums, ilgi nevar tikt pāri pagātnes notikumiem; viņš ilgi pārcilā prātā ikvienu notikumu.

Skorpions
Galvenais iemesls, kāpēc nevari saprast Skorpionu, ir vienkāršais fakts, ka viņš nemaz negrib tikt izprasts. Skorpions ir ļoti sarežģīta zīme un, kā likums, vienmēr labi aizsargājas un prot manipulēt ar citiem.

Skorpions ir intensīvs un kaislīgs visos dzīves aspektos; viņš nevirzās uz priekšu, kamēr nav pabeidzis iepriekš iesākto. Viņš atzīst, ka var būt uzstājīgs un arī atriebīgs, bet par saviem draugiem iestājas kā neviena cita zīme. Grūti saprast, ka kāds tik patiesi spēj izbaudīt konfliktu, bet Skorpions to dara!

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs bieži var būt mīkla apkārtējiem. Viņu ir grūti atšifrēt, un tas var būt saistīts ar Ūdensvīra nespēju pietiekami labi paust savas emocijas. Vēl viņš ir ļoti gudrs un inovatīvs, ne vienmēr vienā plūsmā ar citiem.

Ūdensvīrs ir neatkarīgs un nejūt vajadzību izskaidroties. Ja citi nesaprot Ūdensvīru, paši vainīgi.

Ūdensvīrs grib, lai citi paceltos līdz viņa līmenim; viņš var sākt nervozēt, ja jūt, ka nākas piebremzēt, lai būtu saprotams apkārtējiem. Reizēm viņam patīk darīt kaut ko ļoti neparastu vai negaidītu, vienkārši, lai sapurinātu citus!

Zivis
Tā vietā, lai izteiktu savas jūtas vārdos, Zivis labāk jūtas, izpaužoties radoši. Zivis iedvesmojas, bet ne vienmēr to spēj izteikt vārdos.

Zivis var izskatīties vēsas, bet tam var nebūt nekādas saistības ar tevi; tādas tās vienkārši ir. Zivis ir patiesi draudzīgas pret visiem, bet var būt nemierā ar sevi, tāpēc reizēm var būt grūti viņas izprast!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru