Četras iekārotākās zodiaka zīmes. Kuras horoskopa dāmas dievina vīrieši?


Šajās zodiaka zīmēs dzimušas sievietes vīrieši vienmēr iekāro – par viņām mēdz teikt arī tā: nesaprotu, ko viņš tajā sievietē ir atradis! Savukārt gadās, ka sieviete ir gan skaista, gan gudra, bet vīrieši viņai nepievērš uzmanību. Kas par lietu? Astrologi uzskata, ka noteiktās zodiaka zīmēs dzimušas sievietes izstaro spēcīgu pievilcības enerģiju.

1. Skorpions

Neatkarīgas, pārliecinātas par sevi un spēcīgas sievietes. Viņu dēļ vīrieši jūk prātā burtiskā nozīmē, no skatiena vien. Skorpioni ir īstas profesionāles apburšanas jomā. Ar savu nepieejamību viņas rosina vīrieša iztēli, bet prasmīgs flirts un valdzinošas notis balsī neatstāj iespēju pretoties.

2.Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušām sievietēm ir tik daudzšķautņaina personība, ka nespējam vien pārstāt par viņām brīnīties. Viņas katru reizi ir atšķirīgas, un noteikt īsto Dvīņa būtību starp simtiem masku ir praktiski neiespējami.

Šajā zīmē dzimušās sievietes sajūsmina, valdzina, apbur un liek drudžaini meklēt atslēdziņu uz savu noslēpumu durvīm. Dvīņu noslēpumainība ļoti piesaista vīriešus, kas vēlas šo mīklu uzminēt. Dvīņi ir īstas dārgumu krātuves, pilnas mistikas un noslēpumainības. Viņas ir ļoti emocionālas un atklāti pauž savas jūtas.

3.Ūdensvīrs

Neatkarīga zīme, kas ir mēreni egoistiska un mēreni draudzīga. Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes nav sajūsmā būt par atklātas iekāres objektu un gaida cieņu no partnera. Izturas atklāti un godīgi. Necenšas vīrieti iebiedēt. Sieviete Ūdensvīrs pēc rakstura ir godīga un spēj ieinteresēt jebkuru vīrieti. Labi attīstīta intuīcija.

4.Lauva

Spēcīga zīme ar smalku, jutīgu dabu un tai pašā laikā stipru raksturu un veselīgu egoismu. Vīrieši dučiem guļas pie Lauvenes kājām, un to var izskaidrot gan ar viņas ambiciozitāti, gan nelielu augstprātības devu. Lauvas ir ideālas kandidātes mīļākās lomai, jo spēj satraukt ar vienu skatienu.

Pievienot komentāru