TOP5 horoskopa egoisti. Viņi ņem vairāk nekā sniedz pretī!


Ja kādreiz esi saticies ar visai neciešami egoistiskiem cilvēkiem, viņi, visticamāk, ir dzimuši vienā no piecām tālāk aprakstītajām zīmēm. Šajā rakstā parunāsim par zīmēm, kurām planētas devušas raksturīgu iezīmi – vairāk saņemt nekā dot pretī.

Protams, cilvēku var izaudzināt un ietekmēt vecāki, apstākļi vai sabiedrība, bet dzimšanas planētām arī ir liela nozīme, uzskata astrologi. Tāpat šīs piecas zodiaka zīmes var dēvēt par augstprātīgākajām visā zodiakā. Tāpēc saskarsmē jāizturas piesardzīgi – ja izraisīsies konflikts un radīsies kaut mazākā iespēja, viņi tevi atstās ar tukšām rokām.

Auns
Auniem patīk visu darīt īstajā laikā. Viņi mēdz būt darbaholiķi, bet nekad nedarīs to, ko darīt negrib. Viņi tāpat ir vairāk nekā gatavi iet augstāk un tālāk, lai darītu to, kas viņiem nes labumu, pat ja citi no tā varētu ciest.

Lauva
Lauva ir ļoti pārņemts ar sevi. Viņš domā tikai par sevi un to, ko varētu iegūt no apkārtējiem. Lauvas ego pārspēj visas pārējās zodiaka zīmes! Lauvas jūt, ka viņiem vienmēr jābūt uzmanības centrā. Ja viņus ignorēsi, nokļūsi īstā ellē!

Jaunava
Jaunavas ir cilvēku, kas var uzklausīt kritiku, bet nespēj to pieņemt. Viņi ir gatavi smieties par citiem bez iemesla, bet nedod, Dievs, kaut ko dzirdēt par sevi. Viņi ilgi ciešas un turas, bet, kad visas robežas ir pārkāptas, viņu sašutumam nebūs ne gala, ne malas.

Strēlnieks
Strēlnieki sola daudz vairāk nekā var izdarīt. Viņi var bez sirdsapziņas pārmetumiem ar saviem izteicieniem nodarīt pāri citiem cilvēkiem. Viņi ir nepacietīgi, Strēlniekiem nerūp citu aizskartās jūtas, ja vien viņi var sasniegt to, ko vēlas!

Mežāzis
Mežāzis vienmēr gaida sliktāko un neprot piedot. Viņš varbūt ir nedaudz atbildīgāks nekā citi šī saraksta pārstāvji, bet tas viņus nepadara mazāk egoistiskus. Mežāzis vienalga kaut ko no tevis paņems, pat ja tev nav ko dot!

Pievienot komentāru