Cik greizsirdīgs ir cilvēks, atkarībā no zodiaka zīmes?

Auns.

Šī ir viena no visugunīgākajām zodiaka zīmēm greizsirdības brīdī. Šī sajūta vienkārši aizplīvuro Auna acis, un viņi sāk uzvesties agresīvi un ļoti untumaini.

Vērsis.

Ja šīs zīmes pārstāvjiem rodas aizdomas par partnera nodevību, tad tie nekavējoties uzsāk savu slepeno izmeklēšanu. Kamēr tie nebūs 100% pārliecināti par savām aizdomām, viņi nebojās attiecības.

Dvīņi.

Viņi vienmēr partnerim liek zināt, kad tie sāk būt greizsirdīgi. Tad tas viss ir atkarīgs no viņa. Ja partneris sāk vainot Dvīņus pārmērīgā greizsirdībā, tas novedīs pie ķildas.

Vēzis.

Viņi ir ļoti naivi, tāpēc līdz pēdējam nepamana nodevību. Ja vēzis ir pārliecināts, ka viņu krāpj, tad burtiski uzsprāgst dusmās un aiziet prom no partnera. Bez greizsirdības scēnām.

Lauva.

Viņiem patīk justies brīvi, bet neļauj to pašu partnerim. Mazākais “kļūdainais gājiens” un Lauvas jau rīko greizsirdības scēnas.

Jaunava.

Ļoti greizsirdīga, bet neparāda to atklāti. Viņas ir ļoti aizdomīgas un tendētas uz ilgtermiņa situācijas analīzi. Ja jūs pieķerat tās greizsirdībā, tad, protams, tām nākas atzīt savas aizdomas.

2

Svari.

Arī viņu greizsirdība ir slepena, bet tajā pašā laikā viņi cer, ka viņu aizdomas ātri izrādīsies nepamatotas.

Skorpions.

Visgreizsirdīgākā zodiaka zīme. Viņi vienkārši sadeg savā greizsirdībā, tāpēc labāk nenonākt līdz šādai situācijai. Ja jūs izvēlējāties Skorpionu par savu partneri, tad nedodiet viņam iemeslu skandāliem.

Strēlnieks.

Viņi nekad neatzīst savu greizsirdību. Ja tas notiek, tas novedīs pie attiecību beigām. Tas viss slēpjas lepnumā.

Mežāzis.

Viņi bieži ir greizsirdīgi, taču īslaicīgi, tāpēc nav pat vērts runāt ar partneri.

Ūdensvīrs.

Viņi reti ir greizsirdīgi, bet vienmēr turas pie “savējā”, tādēļ, ja parādās iemesls greizsirdībai, viņi uzreiz ieslēdz iekarotāja instinktu.

Zivis.

Viņas nav īsti greizsirdīgas, bet prasa partnera cieņu un lojalitāti. Ja viņi jūt uzmanības trūkumu, tad sākt meklēt aizstājēju tam, kas viņām nodarījis pāri.

Atcerieties, ka jūs varat būt greizsirdīgs, bet uzmanieties! Neļaujiet šīm sajūtām, kad tās ir nepamatotas, iznīcināt jūsu attiecības.

©TOPRAKSTI.LV/ FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru