Dienas horoskops 01.06.2017.

Strēlnieks

Strēlnieki būs ierakušies darbos un vēlēsies palikt vieni, cik tas vien iespējams. Šīs zīmes pārstāvji parasti ir lieliski darbinieki, kad pār dienas enerģētiku valda Jaunava, bet arī vientulība ļoti labi iederas Strēlnieku prasmju kopumā. Katrs vientulības brīdis būtu jāizmanto meditācijai un rūpīgām pārdomām.

Mežāzis

Mežāži var vēlēties izmantot Mēnesi Jaunavas zīmē savā labā, kas būs veiksmīgi kamēr vien viņu smadzenes sadarbosies ar ķermeni. Šīs zīmes pārstāvji spēj smagi strādāt un parasti to arī pierāda, bet pēc garas dienas jāprot arī atslēgties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu apsvērt kāda darba veicināšanu vai padziļināt savas personīgās vērtības un uzskatus. Šīs zīmes pārstāvjiem, iespējams, ir vairāk nekā pietiekami daudz laika un enerģijas, lai pieveiktu darba dienu, un, iespējams, arī paveikt vēl kaut ko, kas viņiem patiesi rūp.

Zivis

Zivīm jāmēģina pavadīt vairāk laika kopā ar citiem, vairāku sociālu zīmju, piemēram, Dvīņu un Svaru pārstāvjiem. Zivis noteikti var izmantot dienu darbam, bet tās Zivis, kas cenšas pārāk smagi turēt līdzi Jaunavām atradīs sevi peldot pret straumi.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru