Dienas horoskops 01.08.2017.

Strēlnieks

Vai jūs atstājāt kaut ko vai kādu aiz muguras? Vai jūs domājat par aizbēgšanu un sava paša bioloģiskās saimniecības izveidi? Vai tu esi par dīvainu evakuāciju, ko neviens cits nevar paveikt, izņemot tevi? Kur jūs šobrīd dodaties tagad? Vai tu esi iemīlējies? Vai jūs pieņemat palīdzību? Pieņemt kaut ko īpašu ir daļa no tā! Visi sarkanie toņi šodien ir jūsu spēka krāsas.

Mežāzis

Sekojiet savai sirdij. Tas varētu būt kaut kas, kas izraisa nedaudz bailes. Tas varētu būt kaut kas pilnīgi jauns, kas ienāk jūsu dzīvē. Tas var nebūt saistīts ar romantiku, bet tas ir tas, kas padara jūs laimīgu. Ir pienācis laiks izvēlēties savu laimi, jūsu darbs necietīs. Tumšais zaļš ir jūsu spēka krāsa šajā laikā.

Ūdensvīrs

Jūs esat šī sapņa vērts. Apkārt tev ir virpuļojoša enerģija, un tas nekas, ja nevarat saprast, kas tieši šobrīd notiek. Ļaujiet enerģijai plūst un patiešām atveriet savu prātu vislabākajām iespējām. Jūsu prasmes un zināšanas jums ir diezgan vērtīgas! Kristāla kvarcs šodien ir jūsu varas akmens.

Zivis

Esi gatavs savvaļas braucienam. Tas nav kaut kas tāds, pie kā jūs esat pieraduši, vai arī tas var iedragāt jūsu rutīnu. Tas ir kaut kas pilnīgi ārpus jūsu komforta zonas, bet tas ir tas, kas jums ir nepieciešams tieši tagad. Tas ir kaut kas, kam esat sagatavojies; Jūs patiesi esat tam gatavi. Visi zilā toņi ir jūsu spēka krāsas šajā laikā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru